GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Private companiesNondepository Credit Institutions • GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Contactgegevens GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Zandvoordestraat 500,8400, België

Telefoon (phone): 059 56 44 44 059 56 44 44

Fax (fax): 059 56 44 45 059 56 44 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Products information GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE08447082519
Ondernemingsnummer: 5347564697
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
(Get full report from official database of BE for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Addition kinds of activities for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
50469909. Taxi meters | Taxi meters

Werken bij GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

Zoek naar antwoorden van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES in sociale netwerken
Look for responds of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Laat een reactie achter voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Leave a respond for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES op de google maps. Adres en contacten GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Location of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on the google maps. Address and contacts of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: Interboring BVBA | Bernard Laurent | Van Reeth P | EQ Pack BVBA | Bouwbedrijf De Braekeleir N.V.

Other related companies as GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: Interboring BVBA | Bernard Laurent | Van Reeth P | EQ Pack BVBA | Bouwbedrijf De Braekeleir N.V.

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08447082519. Het bedrijf GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES bevindt zich op het adres: Zandvoordestraat 500,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, openstaande posities, locatie van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is a company, that was registered 1987 in Oostende region, Belgium. Full name of company is GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, company assigned to the tax number BE08447082519. The company GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is located at the address: Zandvoordestraat 500,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES were not found.
The main activity of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is not available. You also can look at reviews of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, open positions, location of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, employees, financial statistics.