ASSURANCES MERGEAI SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ASSURANCES MERGEAI SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • ASSURANCES MERGEAI SPRL

Contactgegevens ASSURANCES MERGEAI SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES MERGEAI SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES MERGEAI SPRL

Regio (region): Habay (Rulles), België

Adres (address): Rue de la Civanne 2,6724, België

Telefoon (phone): 063 41 01 30 063 41 01 30

Fax (fax): 063 41 01 35 063 41 01 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES MERGEAI SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES MERGEAI SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES MERGEAI SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES MERGEAI SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES MERGEAI SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES MERGEAI SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES MERGEAI SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES MERGEAI SPRL
Products information ASSURANCES MERGEAI SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06345672607
Ondernemingsnummer: 2284851074
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASSURANCES MERGEAI SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES MERGEAI SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES MERGEAI SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES MERGEAI SPRL
Addition kinds of activities for ASSURANCES MERGEAI SPRL

327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment

Werken bij ASSURANCES MERGEAI SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES MERGEAI SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES MERGEAI SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES MERGEAI SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES MERGEAI SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES MERGEAI SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES MERGEAI SPRL. Laat een reactie achter voor ASSURANCES MERGEAI SPRL. ASSURANCES MERGEAI SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES MERGEAI SPRL. Leave a respond for ASSURANCES MERGEAI SPRL. ASSURANCES MERGEAI SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES MERGEAI SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES MERGEAI SPRL
Location of ASSURANCES MERGEAI SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES MERGEAI SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES MERGEAI SPRL ASSURANCES MERGEAI SPRL: Amy NV | APOLLONIA CARS-ITA NV | DE THERMEN SAUNABOUW NV | Howett Translations BVBA | Malengreau, Robert

Other related companies as ASSURANCES MERGEAI SPRL: Amy NV | APOLLONIA CARS-ITA NV | DE THERMEN SAUNABOUW NV | Howett Translations BVBA | Malengreau, Robert

ASSURANCES MERGEAI SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Habay (Rulles), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES MERGEAI SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06345672607. Het bedrijf ASSURANCES MERGEAI SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Civanne 2,6724. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASSURANCES MERGEAI SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES MERGEAI SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES MERGEAI SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES MERGEAI SPRL, openstaande posities, locatie van ASSURANCES MERGEAI SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES MERGEAI SPRL is a company, that was registered 2011 in Habay (Rulles) region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES MERGEAI SPRL, company assigned to the tax number BE06345672607. The company ASSURANCES MERGEAI SPRL is located at the address: Rue de la Civanne 2,6724. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASSURANCES MERGEAI SPRL were not found.
The main activity of ASSURANCES MERGEAI SPRL is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES MERGEAI SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES MERGEAI SPRL, open positions, location of ASSURANCES MERGEAI SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES MERGEAI SPRL, Habay (Rulles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES MERGEAI SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES MERGEAI SPRL, Habay (Rulles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES MERGEAI SPRL, employees, financial statistics.