APOLLONIA CARS-ITA NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • APOLLONIA CARS-ITA NV
Private companiesFurniture and Fixtures • APOLLONIA CARS-ITA NV

Contactgegevens APOLLONIA CARS-ITA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOLLONIA CARS-ITA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOLLONIA CARS-ITA NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 390,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 00 24 09 369 00 24

Fax (fax): 09 366 08 08 09 366 08 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOLLONIA CARS-ITA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOLLONIA CARS-ITA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOLLONIA CARS-ITA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOLLONIA CARS-ITA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOLLONIA CARS-ITA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOLLONIA CARS-ITA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOLLONIA CARS-ITA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOLLONIA CARS-ITA NV
Products information APOLLONIA CARS-ITA NV

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in APOLLONIA CARS-ITA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOLLONIA CARS-ITA NV
(Get full report from official database of BE for APOLLONIA CARS-ITA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOLLONIA CARS-ITA NV
Addition kinds of activities for APOLLONIA CARS-ITA NV

279100. zetwerk | Typesetting
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij APOLLONIA CARS-ITA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOLLONIA CARS-ITA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOLLONIA CARS-ITA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOLLONIA CARS-ITA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van APOLLONIA CARS-ITA NV in sociale netwerken
Look for responds of APOLLONIA CARS-ITA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOLLONIA CARS-ITA NV. Laat een reactie achter voor APOLLONIA CARS-ITA NV. APOLLONIA CARS-ITA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOLLONIA CARS-ITA NV. Leave a respond for APOLLONIA CARS-ITA NV. APOLLONIA CARS-ITA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOLLONIA CARS-ITA NV op de google maps. Adres en contacten APOLLONIA CARS-ITA NV
Location of APOLLONIA CARS-ITA NV on the google maps. Address and contacts of APOLLONIA CARS-ITA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APOLLONIA CARS-ITA NV APOLLONIA CARS-ITA NV: Seculux NV | DN NV | Agence RI/MAX SPRL | JAMEZ THIERRY | Matthieu OLIVIERS

Other related companies as APOLLONIA CARS-ITA NV: Seculux NV | DN NV | Agence RI/MAX SPRL | JAMEZ THIERRY | Matthieu OLIVIERS

APOLLONIA CARS-ITA NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is APOLLONIA CARS-ITA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf APOLLONIA CARS-ITA NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 390,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in APOLLONIA CARS-ITA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOLLONIA CARS-ITA NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOLLONIA CARS-ITA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOLLONIA CARS-ITA NV, openstaande posities, locatie van APOLLONIA CARS-ITA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APOLLONIA CARS-ITA NV is a company, that was registered 1988 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is APOLLONIA CARS-ITA NV, company assigned to the tax number BE03219787597. The company APOLLONIA CARS-ITA NV is located at the address: Brusselsesteenweg 390,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in APOLLONIA CARS-ITA NV were not found.
The main activity of APOLLONIA CARS-ITA NV is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of APOLLONIA CARS-ITA NV is not available. You also can look at reviews of APOLLONIA CARS-ITA NV, open positions, location of APOLLONIA CARS-ITA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOLLONIA CARS-ITA NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOLLONIA CARS-ITA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOLLONIA CARS-ITA NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOLLONIA CARS-ITA NV, employees, financial statistics.