ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL

Contactgegevens ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL

Regio (region): Burg-Reuland (Thommen), België

Adres (address): Aldringen 62H,4791, België

Telefoon (phone): 080 22 71 94 080 22 71 94

Fax (fax): 080 22 92 92 080 22 92 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL
Products information ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02931671142
Ondernemingsnummer: 2142578125
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL
(Get full report from official database of BE for ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL
Addition kinds of activities for ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices

Werken bij ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Laat een reactie achter voor ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. Leave a respond for ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL. ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL op de google maps. Adres en contacten ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL
Location of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL on the google maps. Address and contacts of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: Isolava COMM.V | ATHOS RENOVATIES BVBA | VANCOILLIE GUIDO | Tribati SPRL | ACE Informatics

Other related companies as ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL: Isolava COMM.V | ATHOS RENOVATIES BVBA | VANCOILLIE GUIDO | Tribati SPRL | ACE Informatics

ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Burg-Reuland (Thommen), België. De volledige naam van het bedrijf is ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931671142. Het bedrijf ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL bevindt zich op het adres: Aldringen 62H,4791. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, openstaande posities, locatie van ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is a company, that was registered 2010 in Burg-Reuland (Thommen) region, Belgium. Full name of company is ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, company assigned to the tax number BE02931671142. The company ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is located at the address: Aldringen 62H,4791. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL were not found.
The main activity of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL is not available. You also can look at reviews of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, open positions, location of ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, Burg-Reuland (Thommen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, Burg-Reuland (Thommen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALOYS AACHEN ASSURANCES SPRL, employees, financial statistics.