VANCOILLIE GUIDO

Contactgegevens VANCOILLIE GUIDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANCOILLIE GUIDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANCOILLIE GUIDO

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Brabantstraat 34A,8800, België

Telefoon (phone): 051 74 50 33 051 74 50 33

Fax (fax): 051 74 50 33; 051 74 72 02 051 74 50 33; 051 74 72 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANCOILLIE GUIDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANCOILLIE GUIDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANCOILLIE GUIDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANCOILLIE GUIDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANCOILLIE GUIDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANCOILLIE GUIDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANCOILLIE GUIDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANCOILLIE GUIDO
Products information VANCOILLIE GUIDO

BTW identificatienummer (tax): BE03785034179
Ondernemingsnummer: 9652557373
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VANCOILLIE GUIDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANCOILLIE GUIDO
(Get full report from official database of BE for VANCOILLIE GUIDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANCOILLIE GUIDO
Addition kinds of activities for VANCOILLIE GUIDO

514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij VANCOILLIE GUIDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANCOILLIE GUIDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANCOILLIE GUIDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANCOILLIE GUIDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van VANCOILLIE GUIDO in sociale netwerken
Look for responds of VANCOILLIE GUIDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANCOILLIE GUIDO. Laat een reactie achter voor VANCOILLIE GUIDO. VANCOILLIE GUIDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANCOILLIE GUIDO. Leave a respond for VANCOILLIE GUIDO. VANCOILLIE GUIDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANCOILLIE GUIDO op de google maps. Adres en contacten VANCOILLIE GUIDO
Location of VANCOILLIE GUIDO on the google maps. Address and contacts of VANCOILLIE GUIDO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANCOILLIE GUIDO VANCOILLIE GUIDO: Atreac SPRL | Mertens L | Lagae Hout N.V. | WITHOFS TRANSPORT NV | Paul Steenbergen

Other related companies as VANCOILLIE GUIDO: Atreac SPRL | Mertens L | Lagae Hout N.V. | WITHOFS TRANSPORT NV | Paul Steenbergen

VANCOILLIE GUIDO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is VANCOILLIE GUIDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03785034179. Het bedrijf VANCOILLIE GUIDO bevindt zich op het adres: Brabantstraat 34A,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VANCOILLIE GUIDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANCOILLIE GUIDO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANCOILLIE GUIDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANCOILLIE GUIDO, openstaande posities, locatie van VANCOILLIE GUIDO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANCOILLIE GUIDO is a company, that was registered 1994 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is VANCOILLIE GUIDO, company assigned to the tax number BE03785034179. The company VANCOILLIE GUIDO is located at the address: Brabantstraat 34A,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VANCOILLIE GUIDO were not found.
The main activity of VANCOILLIE GUIDO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANCOILLIE GUIDO is not available. You also can look at reviews of VANCOILLIE GUIDO, open positions, location of VANCOILLIE GUIDO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANCOILLIE GUIDO, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANCOILLIE GUIDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANCOILLIE GUIDO, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANCOILLIE GUIDO, employees, financial statistics.