ABM Verzekeringen

Contactgegevens ABM Verzekeringen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM Verzekeringen: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM Verzekeringen

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Heirweg 96A,8520, België

Telefoon (phone): 056 35 68 68 056 35 68 68

Fax (fax): 056 35 47 57 056 35 47 57

E-Mail: Verzek.-Fiscaliteit: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM Verzekeringen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM Verzekeringen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM Verzekeringen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM Verzekeringen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM Verzekeringen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM Verzekeringen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM Verzekeringen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM Verzekeringen
Products information ABM Verzekeringen

BTW identificatienummer (tax): BE03128875732
Ondernemingsnummer: 5888366699
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABM Verzekeringen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM Verzekeringen
(Get full report from official database of BE for ABM Verzekeringen)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM Verzekeringen
Addition kinds of activities for ABM Verzekeringen

078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij ABM Verzekeringen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM Verzekeringen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM Verzekeringen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM Verzekeringen. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van ABM Verzekeringen in sociale netwerken
Look for responds of ABM Verzekeringen in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM Verzekeringen. Laat een reactie achter voor ABM Verzekeringen. ABM Verzekeringen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM Verzekeringen. Leave a respond for ABM Verzekeringen. ABM Verzekeringen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM Verzekeringen op de google maps. Adres en contacten ABM Verzekeringen
Location of ABM Verzekeringen on the google maps. Address and contacts of ABM Verzekeringen

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM Verzekeringen ABM Verzekeringen: Atticom SPRL | CEPO Teaching & Quality | Mir NV | Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. | Deschepper BVBA

Other related companies as ABM Verzekeringen: Atticom SPRL | CEPO Teaching & Quality | Mir NV | Cosmos Laboratory Equipment B.V.B.A. | Deschepper BVBA

ABM Verzekeringen is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is ABM Verzekeringen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03128875732. Het bedrijf ABM Verzekeringen bevindt zich op het adres: Heirweg 96A,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 649,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABM Verzekeringen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABM Verzekeringen is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM Verzekeringen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM Verzekeringen, openstaande posities, locatie van ABM Verzekeringen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Verzek.-Fiscaliteit: [email protected]

ABM Verzekeringen is a company, that was registered 1998 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is ABM Verzekeringen, company assigned to the tax number BE03128875732. The company ABM Verzekeringen is located at the address: Heirweg 96A,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 649,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABM Verzekeringen were not found.
The main activity of ABM Verzekeringen is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM Verzekeringen is not available. You also can look at reviews of ABM Verzekeringen, open positions, location of ABM Verzekeringen on the map. For more information, write us to email Verzek.-Fiscaliteit: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM Verzekeringen, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM Verzekeringen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM Verzekeringen, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM Verzekeringen, employees, financial statistics.