Deschepper BVBA

Contactgegevens Deschepper BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deschepper BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deschepper BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Kiekenstraat 16,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 16 15 051 50 16 15

Fax (fax): 051 50 12 70 051 50 12 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deschepper BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deschepper BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deschepper BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deschepper BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deschepper BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deschepper BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deschepper BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deschepper BVBA
Products information Deschepper BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05975158691
Ondernemingsnummer: 3745758056
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Deschepper BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deschepper BVBA
(Get full report from official database of BE for Deschepper BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deschepper BVBA
Addition kinds of activities for Deschepper BVBA

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
13899920. Goed loggen | Well logging
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
72991001. Schuldconsulting of aanpassingsdienst, individuen | Debt counseling or adjustment service, individuals
79991505. Concessie operator | Concession operator
80110103. Gastronoom | Gastronomist
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij Deschepper BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deschepper BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deschepper BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deschepper BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Deschepper BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deschepper BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deschepper BVBA. Laat een reactie achter voor Deschepper BVBA. Deschepper BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deschepper BVBA. Leave a respond for Deschepper BVBA. Deschepper BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deschepper BVBA op de google maps. Adres en contacten Deschepper BVBA
Location of Deschepper BVBA on the google maps. Address and contacts of Deschepper BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deschepper BVBA Deschepper BVBA: CMC-Car Music Center | De Maertelaere J | Echevinat du Tourisme de Herve | AMELOOT, LAEREMANS & PARTNERS (ALP) BVBA | Magetra sa

Other related companies as Deschepper BVBA: CMC-Car Music Center | De Maertelaere J | Echevinat du Tourisme de Herve | AMELOOT, LAEREMANS & PARTNERS (ALP) BVBA | Magetra sa

Deschepper BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is Deschepper BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975158691. Het bedrijf Deschepper BVBA bevindt zich op het adres: Kiekenstraat 16,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Deschepper BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deschepper BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deschepper BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deschepper BVBA, openstaande posities, locatie van Deschepper BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deschepper BVBA is a company, that was registered 1997 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is Deschepper BVBA, company assigned to the tax number BE05975158691. The company Deschepper BVBA is located at the address: Kiekenstraat 16,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Deschepper BVBA were not found.
The main activity of Deschepper BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deschepper BVBA is not available. You also can look at reviews of Deschepper BVBA, open positions, location of Deschepper BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deschepper BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deschepper BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deschepper BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deschepper BVBA, employees, financial statistics.