Dacofi Assurances SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Dacofi Assurances SPRL
Private companiesPersonal Services • Dacofi Assurances SPRL

Contactgegevens Dacofi Assurances SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dacofi Assurances SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dacofi Assurances SPRL

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Place Alphonse Favresse 31,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 43 75 02 653 43 75

Fax (fax): 02 652 41 48 02 652 41 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dacofi Assurances SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dacofi Assurances SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dacofi Assurances SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dacofi Assurances SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dacofi Assurances SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dacofi Assurances SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dacofi Assurances SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dacofi Assurances SPRL
Products information Dacofi Assurances SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09981323242
Ondernemingsnummer: 3227752685
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dacofi Assurances SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dacofi Assurances SPRL
(Get full report from official database of BE for Dacofi Assurances SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dacofi Assurances SPRL
Addition kinds of activities for Dacofi Assurances SPRL

14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
17990607. Kantoormeubelen installatie | Office furniture installation
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
22119915. Ginghams | Ginghams
50230500. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij Dacofi Assurances SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dacofi Assurances SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dacofi Assurances SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dacofi Assurances SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

Zoek naar antwoorden van Dacofi Assurances SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dacofi Assurances SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dacofi Assurances SPRL. Laat een reactie achter voor Dacofi Assurances SPRL. Dacofi Assurances SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dacofi Assurances SPRL. Leave a respond for Dacofi Assurances SPRL. Dacofi Assurances SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dacofi Assurances SPRL op de google maps. Adres en contacten Dacofi Assurances SPRL
Location of Dacofi Assurances SPRL on the google maps. Address and contacts of Dacofi Assurances SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dacofi Assurances SPRL Dacofi Assurances SPRL: Gérard A Garage | TUYTTENS ROESELARE NV | Artema Computers BVBA | SPORTIME/SPORT-THIEME | De Decker-Van Riet

Other related companies as Dacofi Assurances SPRL: Gérard A Garage | TUYTTENS ROESELARE NV | Artema Computers BVBA | SPORTIME/SPORT-THIEME | De Decker-Van Riet

Dacofi Assurances SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Dacofi Assurances SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09981323242. Het bedrijf Dacofi Assurances SPRL bevindt zich op het adres: Place Alphonse Favresse 31,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dacofi Assurances SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dacofi Assurances SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dacofi Assurances SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dacofi Assurances SPRL, openstaande posities, locatie van Dacofi Assurances SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dacofi Assurances SPRL is a company, that was registered 1994 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is Dacofi Assurances SPRL, company assigned to the tax number BE09981323242. The company Dacofi Assurances SPRL is located at the address: Place Alphonse Favresse 31,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dacofi Assurances SPRL were not found.
The main activity of Dacofi Assurances SPRL is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dacofi Assurances SPRL is not available. You also can look at reviews of Dacofi Assurances SPRL, open positions, location of Dacofi Assurances SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dacofi Assurances SPRL, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dacofi Assurances SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dacofi Assurances SPRL, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dacofi Assurances SPRL, employees, financial statistics.