Artema Computers BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Artema Computers BVBA
Private companiesPersonal Services • Artema Computers BVBA

Contactgegevens Artema Computers BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artema Computers BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artema Computers BVBA

Regio (region): Genk (Waterschei), België

Adres (address): Onderwijslaan 74,3600, België

Telefoon (phone): 089 84 83 70 089 84 83 70

Fax (fax): 089 84 83 71 089 84 83 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artema Computers BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artema Computers BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artema Computers BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artema Computers BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artema Computers BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artema Computers BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artema Computers BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artema Computers BVBA
Products information Artema Computers BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05606842041
Ondernemingsnummer: 2616088867
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Artema Computers BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artema Computers BVBA
(Get full report from official database of BE for Artema Computers BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artema Computers BVBA
Addition kinds of activities for Artema Computers BVBA

541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
28190401. Pekel | Brine
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal

Werken bij Artema Computers BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artema Computers BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artema Computers BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artema Computers BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van Artema Computers BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Artema Computers BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artema Computers BVBA. Laat een reactie achter voor Artema Computers BVBA. Artema Computers BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artema Computers BVBA. Leave a respond for Artema Computers BVBA. Artema Computers BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artema Computers BVBA op de google maps. Adres en contacten Artema Computers BVBA
Location of Artema Computers BVBA on the google maps. Address and contacts of Artema Computers BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Artema Computers BVBA Artema Computers BVBA: DE MUNTER A | Isoldak BVBA | Quest | Fondation Prométhéa ASBL | Immo Style- Immo lofts

Other related companies as Artema Computers BVBA: DE MUNTER A | Isoldak BVBA | Quest | Fondation Prométhéa ASBL | Immo Style- Immo lofts

Artema Computers BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Genk (Waterschei), België. De volledige naam van het bedrijf is Artema Computers BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05606842041. Het bedrijf Artema Computers BVBA bevindt zich op het adres: Onderwijslaan 74,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Artema Computers BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artema Computers BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artema Computers BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artema Computers BVBA, openstaande posities, locatie van Artema Computers BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artema Computers BVBA is a company, that was registered 2013 in Genk (Waterschei) region, Belgium. Full name of company is Artema Computers BVBA, company assigned to the tax number BE05606842041. The company Artema Computers BVBA is located at the address: Onderwijslaan 74,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Artema Computers BVBA were not found.
The main activity of Artema Computers BVBA is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Artema Computers BVBA is not available. You also can look at reviews of Artema Computers BVBA, open positions, location of Artema Computers BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artema Computers BVBA, Genk (Waterschei): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artema Computers BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artema Computers BVBA, Genk (Waterschei): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artema Computers BVBA, employees, financial statistics.