CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA
Private companiesWater Transportation • CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

Contactgegevens CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

Regio (region): Geraardsbergen, België

Adres (address): Stationsplein 23,9500, België

Telefoon (phone): 054 41 13 10; 054 41 99 02 054 41 13 10; 054 41 99 02

Fax (fax): 054 41 29 00 054 41 29 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA
Products information CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06516235351
Ondernemingsnummer: 2566375732
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA
(Get full report from official database of BE for CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA
Addition kinds of activities for CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's

Werken bij CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Laat een reactie achter voor CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. Leave a respond for CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA. CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA op de google maps. Adres en contacten CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA
Location of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA on the google maps. Address and contacts of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: Kontekst | Fame International bvba BVBA | ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS | Azur Conception Belgium | Baert, Steven

Other related companies as CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA: Kontekst | Fame International bvba BVBA | ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS | Azur Conception Belgium | Baert, Steven

CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516235351. Het bedrijf CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA bevindt zich op het adres: Stationsplein 23,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, openstaande posities, locatie van CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is a company, that was registered 2008 in Geraardsbergen region, Belgium. Full name of company is CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, company assigned to the tax number BE06516235351. The company CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is located at the address: Stationsplein 23,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA were not found.
The main activity of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA is not available. You also can look at reviews of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, open positions, location of CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, Geraardsbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, Geraardsbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTING FREDERIC-DHONDT BVBA, employees, financial statistics.