ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS
Private companiesWater Transportation • ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

Contactgegevens ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Sint-Lucaslaan 29,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 91 11 050 36 91 11

Fax (fax): +32 (68) 988-13-56 +32 (68) 988-13-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS
Products information ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

BTW identificatienummer (tax): BE02112365722
Ondernemingsnummer: 3978668212
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS
(Get full report from official database of BE for ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS
Addition kinds of activities for ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
51379901. Coördinaten sets: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Coordinate sets: women's, children's, and infants'
51910204. Stro | Straw
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias

Werken bij ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS in sociale netwerken
Look for responds of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Laat een reactie achter voor ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. Leave a respond for ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS. ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS op de google maps. Adres en contacten ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS
Location of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS on the google maps. Address and contacts of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: B To B SPRL | Blancqstra NV | Karels G | Antwerp Gas Depo B.V.B.A. | Herv Colin

Other related companies as ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS: B To B SPRL | Blancqstra NV | Karels G | Antwerp Gas Depo B.V.B.A. | Herv Colin

ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02112365722. Het bedrijf ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS bevindt zich op het adres: Sint-Lucaslaan 29,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, openstaande posities, locatie van ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is a company, that was registered 2006 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, company assigned to the tax number BE02112365722. The company ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is located at the address: Sint-Lucaslaan 29,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS were not found.
The main activity of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS is not available. You also can look at reviews of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, open positions, location of ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZIEKENHUIS AZ SINT-LUCAS, employees, financial statistics.