Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Antwerp Gas Depo B.V.B.A.
Private companiesWater Transportation • Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

Contactgegevens Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Keesinglaan 15, B-2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 3243376 (03) 3243376

Fax (fax): (03) 3249601 (03) 3249601

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp Gas Depo B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp Gas Depo B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp Gas Depo B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp Gas Depo B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp Gas Depo B.V.B.A.
Products information Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02838287353
Ondernemingsnummer: 8742065429
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antwerp Gas Depo B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp Gas Depo B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Antwerp Gas Depo B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp Gas Depo B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
17990603. Counter top installatie | Counter top installation
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
34290101. Bouwers hardware | Builders' hardware
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
79999911. Verhuur van recreatiemateriaal | Recreation equipment rental
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Antwerp Gas Depo B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp Gas Depo B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Antwerp Gas Depo B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Leave a respond for Antwerp Gas Depo B.V.B.A.. Antwerp Gas Depo B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp Gas Depo B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Antwerp Gas Depo B.V.B.A.
Location of Antwerp Gas Depo B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Antwerp Gas Depo B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp Gas Depo B.V.B.A. Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: Beissbarth Belgium BVBA | ARB-Athalys Rental Brussels | MYFORD | Nedac Sorbo Belux N.V. | GLASSEE, STEF

Other related companies as Antwerp Gas Depo B.V.B.A.: Beissbarth Belgium BVBA | ARB-Athalys Rental Brussels | MYFORD | Nedac Sorbo Belux N.V. | GLASSEE, STEF

Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp Gas Depo B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02838287353. Het bedrijf Antwerp Gas Depo B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Keesinglaan 15, B-2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antwerp Gas Depo B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp Gas Depo B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Antwerp Gas Depo B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Antwerp Gas Depo B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02838287353. The company Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is located at the address: Keesinglaan 15, B-2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antwerp Gas Depo B.V.B.A. were not found.
The main activity of Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp Gas Depo B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Antwerp Gas Depo B.V.B.A., open positions, location of Antwerp Gas Depo B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp Gas Depo B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp Gas Depo B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp Gas Depo B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp Gas Depo B.V.B.A., employees, financial statistics.