Colson Marc NV

Contactgegevens Colson Marc NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colson Marc NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colson Marc NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Waversebaan 68,3001, België

Telefoon (phone): 016 23 81 81 016 23 81 81

Fax (fax): 016 22 54 94 016 22 54 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colson Marc NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colson Marc NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colson Marc NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colson Marc NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colson Marc NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colson Marc NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colson Marc NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colson Marc NV
Products information Colson Marc NV

BTW identificatienummer (tax): BE05976806640
Ondernemingsnummer: 4052825927
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Colson Marc NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colson Marc NV
(Get full report from official database of BE for Colson Marc NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colson Marc NV
Addition kinds of activities for Colson Marc NV

265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij Colson Marc NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colson Marc NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colson Marc NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colson Marc NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Colson Marc NV in sociale netwerken
Look for responds of Colson Marc NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colson Marc NV. Laat een reactie achter voor Colson Marc NV. Colson Marc NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colson Marc NV. Leave a respond for Colson Marc NV. Colson Marc NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colson Marc NV op de google maps. Adres en contacten Colson Marc NV
Location of Colson Marc NV on the google maps. Address and contacts of Colson Marc NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Colson Marc NV Colson Marc NV: Eliaers M SPRL | J.M. Location SPRL | Gamme BVBA | Feuillen Vincent | Antique Franco Belge

Other related companies as Colson Marc NV: Eliaers M SPRL | J.M. Location SPRL | Gamme BVBA | Feuillen Vincent | Antique Franco Belge

Colson Marc NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Colson Marc NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976806640. Het bedrijf Colson Marc NV bevindt zich op het adres: Waversebaan 68,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Colson Marc NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colson Marc NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colson Marc NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colson Marc NV, openstaande posities, locatie van Colson Marc NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colson Marc NV is a company, that was registered 1994 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Colson Marc NV, company assigned to the tax number BE05976806640. The company Colson Marc NV is located at the address: Waversebaan 68,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Colson Marc NV were not found.
The main activity of Colson Marc NV is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Colson Marc NV is not available. You also can look at reviews of Colson Marc NV, open positions, location of Colson Marc NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colson Marc NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colson Marc NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colson Marc NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colson Marc NV, employees, financial statistics.