J.M. Location SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • J.M. Location SPRL
Private companiesInsurance Carriers • J.M. Location SPRL

Contactgegevens J.M. Location SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. Location SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. Location SPRL

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Watermaalse Steenweg 15,1160, België

Telefoon (phone): 02 673 36 28 02 673 36 28

Fax (fax): 02 672 35 52 02 672 35 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. Location SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. Location SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. Location SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. Location SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. Location SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. Location SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. Location SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. Location SPRL
Products information J.M. Location SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09653656005
Ondernemingsnummer: 3672424316
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J.M. Location SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. Location SPRL
(Get full report from official database of BE for J.M. Location SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. Location SPRL
Addition kinds of activities for J.M. Location SPRL

235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
22210203. Shirting stoffen, synthetische vezels en zijden | Shirting fabrics, manmade fiber and silk
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij J.M. Location SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. Location SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. Location SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. Location SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van J.M. Location SPRL in sociale netwerken
Look for responds of J.M. Location SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. Location SPRL. Laat een reactie achter voor J.M. Location SPRL. J.M. Location SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. Location SPRL. Leave a respond for J.M. Location SPRL. J.M. Location SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. Location SPRL op de google maps. Adres en contacten J.M. Location SPRL
Location of J.M. Location SPRL on the google maps. Address and contacts of J.M. Location SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. Location SPRL J.M. Location SPRL: De Moor Jan-Marie | Borgerhoff (Het) | E D M (DIVES M) IMMO SPRL | Gregory Meul | null

Other related companies as J.M. Location SPRL: De Moor Jan-Marie | Borgerhoff (Het) | E D M (DIVES M) IMMO SPRL | Gregory Meul | null

J.M. Location SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. Location SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653656005. Het bedrijf J.M. Location SPRL bevindt zich op het adres: Watermaalse Steenweg 15,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J.M. Location SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M. Location SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. Location SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. Location SPRL, openstaande posities, locatie van J.M. Location SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.M. Location SPRL is a company, that was registered 2013 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is J.M. Location SPRL, company assigned to the tax number BE09653656005. The company J.M. Location SPRL is located at the address: Watermaalse Steenweg 15,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J.M. Location SPRL were not found.
The main activity of J.M. Location SPRL is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. Location SPRL is not available. You also can look at reviews of J.M. Location SPRL, open positions, location of J.M. Location SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. Location SPRL, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. Location SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. Location SPRL, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. Location SPRL, employees, financial statistics.