Codex-Brokers

Contactgegevens Codex-Brokers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Codex-Brokers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Codex-Brokers

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Ijsvogellaan 19,1170, België

Telefoon (phone): 02 672 23 33 02 672 23 33

Fax (fax): 02 672 18 68 02 672 18 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Codex-Brokers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Codex-Brokers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Codex-Brokers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Codex-Brokers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Codex-Brokers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Codex-Brokers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Codex-Brokers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Codex-Brokers
Products information Codex-Brokers

BTW identificatienummer (tax): BE08999694824
Ondernemingsnummer: 6317657470
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Codex-Brokers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Codex-Brokers
(Get full report from official database of BE for Codex-Brokers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Codex-Brokers
Addition kinds of activities for Codex-Brokers

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts

Werken bij Codex-Brokers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Codex-Brokers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Codex-Brokers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Codex-Brokers. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Codex-Brokers in sociale netwerken
Look for responds of Codex-Brokers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Codex-Brokers. Laat een reactie achter voor Codex-Brokers. Codex-Brokers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Codex-Brokers. Leave a respond for Codex-Brokers. Codex-Brokers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Codex-Brokers op de google maps. Adres en contacten Codex-Brokers
Location of Codex-Brokers on the google maps. Address and contacts of Codex-Brokers

Andere gerelateerde bedrijven als come Codex-Brokers Codex-Brokers: VDD Parts SPRL | ST-LIEVENSPOORT M.P.I. | R I V-Charleroi SA | Siebens Spoorbouw | SH Partners

Other related companies as Codex-Brokers: VDD Parts SPRL | ST-LIEVENSPOORT M.P.I. | R I V-Charleroi SA | Siebens Spoorbouw | SH Partners

Codex-Brokers is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Codex-Brokers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08999694824. Het bedrijf Codex-Brokers bevindt zich op het adres: Ijsvogellaan 19,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Codex-Brokers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Codex-Brokers is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Codex-Brokers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Codex-Brokers, openstaande posities, locatie van Codex-Brokers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Codex-Brokers is a company, that was registered 2014 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is Codex-Brokers, company assigned to the tax number BE08999694824. The company Codex-Brokers is located at the address: Ijsvogellaan 19,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Codex-Brokers were not found.
The main activity of Codex-Brokers is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Codex-Brokers is not available. You also can look at reviews of Codex-Brokers, open positions, location of Codex-Brokers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Codex-Brokers, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Codex-Brokers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Codex-Brokers, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Codex-Brokers, employees, financial statistics.