ST-LIEVENSPOORT M.P.I.

Contactgegevens ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST-LIEVENSPOORT M.P.I.

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Keizervest 18,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 07 29; 09 268 26 82; 0477 66 69 79 09 224 07 29; 09 268 26 82; 0477 66 69 79

Fax (fax): 09 224 14 84 09 224 14 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST-LIEVENSPOORT M.P.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST-LIEVENSPOORT M.P.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST-LIEVENSPOORT M.P.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST-LIEVENSPOORT M.P.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST-LIEVENSPOORT M.P.I.
Products information ST-LIEVENSPOORT M.P.I.

BTW identificatienummer (tax): BE03468902587
Ondernemingsnummer: 3246704101
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ST-LIEVENSPOORT M.P.I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST-LIEVENSPOORT M.P.I.
(Get full report from official database of BE for ST-LIEVENSPOORT M.P.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST-LIEVENSPOORT M.P.I.
Addition kinds of activities for ST-LIEVENSPOORT M.P.I.

0131. Katoen | Cotton
364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
94510404. Administratie van veteranenzaken, lokale overheid | Administration of veterans' affairs, local government

Werken bij ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van ST-LIEVENSPOORT M.P.I. in sociale netwerken
Look for responds of ST-LIEVENSPOORT M.P.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Laat een reactie achter voor ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. ST-LIEVENSPOORT M.P.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. Leave a respond for ST-LIEVENSPOORT M.P.I.. ST-LIEVENSPOORT M.P.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST-LIEVENSPOORT M.P.I. op de google maps. Adres en contacten ST-LIEVENSPOORT M.P.I.
Location of ST-LIEVENSPOORT M.P.I. on the google maps. Address and contacts of ST-LIEVENSPOORT M.P.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come ST-LIEVENSPOORT M.P.I. ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: Boland | Haircos Industries NV | Stone Solutions | NAFTA (B) NV | Baltimore Pizza Crust Inc.s.a.,

Other related companies as ST-LIEVENSPOORT M.P.I.: Boland | Haircos Industries NV | Stone Solutions | NAFTA (B) NV | Baltimore Pizza Crust Inc.s.a.,

ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ST-LIEVENSPOORT M.P.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03468902587. Het bedrijf ST-LIEVENSPOORT M.P.I. bevindt zich op het adres: Keizervest 18,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ST-LIEVENSPOORT M.P.I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST-LIEVENSPOORT M.P.I., openstaande posities, locatie van ST-LIEVENSPOORT M.P.I. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is a company, that was registered 1994 in Gent region, Belgium. Full name of company is ST-LIEVENSPOORT M.P.I., company assigned to the tax number BE03468902587. The company ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is located at the address: Keizervest 18,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ST-LIEVENSPOORT M.P.I. were not found.
The main activity of ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ST-LIEVENSPOORT M.P.I. is not available. You also can look at reviews of ST-LIEVENSPOORT M.P.I., open positions, location of ST-LIEVENSPOORT M.P.I. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST-LIEVENSPOORT M.P.I., Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST-LIEVENSPOORT M.P.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST-LIEVENSPOORT M.P.I., Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST-LIEVENSPOORT M.P.I., employees, financial statistics.