Flender Belge NV

Contactgegevens Flender Belge NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flender Belge NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flender Belge NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Cyriel Buyssestraat 130,1800, België

Telefoon (phone): 02 253 10 30 02 253 10 30

Fax (fax): 02 253 09 66 02 253 09 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flender Belge NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flender Belge NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flender Belge NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flender Belge NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flender Belge NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flender Belge NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flender Belge NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flender Belge NV
Products information Flender Belge NV

BTW identificatienummer (tax): BE01433410644
Ondernemingsnummer: 3466705322
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Flender Belge NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flender Belge NV
(Get full report from official database of BE for Flender Belge NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flender Belge NV
Addition kinds of activities for Flender Belge NV

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
20260208. Yoghurt | Yogurt
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij Flender Belge NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flender Belge NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flender Belge NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flender Belge NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

 • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

 • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

 • chauffeur CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

 • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BRICE

  Type: Studentenjob

  BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Therapeut (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

 • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Flexijob

  Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Flender Belge NV in sociale netwerken
Look for responds of Flender Belge NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flender Belge NV. Laat een reactie achter voor Flender Belge NV. Flender Belge NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flender Belge NV. Leave a respond for Flender Belge NV. Flender Belge NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flender Belge NV op de google maps. Adres en contacten Flender Belge NV
Location of Flender Belge NV on the google maps. Address and contacts of Flender Belge NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flender Belge NV Flender Belge NV: MEBIS REPAIRSHOP/ FINI | H.B. International | Hydrex N V | JP Pauwels | Mg Agency (maelvami N.v

Other related companies as Flender Belge NV: MEBIS REPAIRSHOP/ FINI | H.B. International | Hydrex N V | JP Pauwels | Mg Agency (maelvami N.v

Flender Belge NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Flender Belge NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01433410644. Het bedrijf Flender Belge NV bevindt zich op het adres: Cyriel Buyssestraat 130,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Flender Belge NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flender Belge NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flender Belge NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flender Belge NV, openstaande posities, locatie van Flender Belge NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flender Belge NV is a company, that was registered 2013 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Flender Belge NV, company assigned to the tax number BE01433410644. The company Flender Belge NV is located at the address: Cyriel Buyssestraat 130,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Flender Belge NV were not found.
The main activity of Flender Belge NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Flender Belge NV is not available. You also can look at reviews of Flender Belge NV, open positions, location of Flender Belge NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flender Belge NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flender Belge NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flender Belge NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flender Belge NV, employees, financial statistics.