MEBIS REPAIRSHOP/ FINI

Contactgegevens MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEBIS REPAIRSHOP/ FINI

Regio (region): Nieuwerkerken, België

Adres (address): Klein Tegelrijstraat 68A,3850, België

Telefoon (phone): 011 67 42 57 011 67 42 57

Fax (fax): 011 68 03 82 011 68 03 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEBIS REPAIRSHOP/ FINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEBIS REPAIRSHOP/ FINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEBIS REPAIRSHOP/ FINI
Products information MEBIS REPAIRSHOP/ FINI

BTW identificatienummer (tax): BE05277526855
Ondernemingsnummer: 2753692626
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MEBIS REPAIRSHOP/ FINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEBIS REPAIRSHOP/ FINI
(Get full report from official database of BE for MEBIS REPAIRSHOP/ FINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEBIS REPAIRSHOP/ FINI
Addition kinds of activities for MEBIS REPAIRSHOP/ FINI

823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
51690101. Alkaline | Alkalines
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI in sociale netwerken
Look for responds of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Laat een reactie achter voor MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. MEBIS REPAIRSHOP/ FINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. Leave a respond for MEBIS REPAIRSHOP/ FINI. MEBIS REPAIRSHOP/ FINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEBIS REPAIRSHOP/ FINI op de google maps. Adres en contacten MEBIS REPAIRSHOP/ FINI
Location of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI on the google maps. Address and contacts of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI

Andere gerelateerde bedrijven als come MEBIS REPAIRSHOP/ FINI MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: Tramasure V | Manuparts | De Wetter P-Syoen P | A3 S.A. | ADT Europe

Other related companies as MEBIS REPAIRSHOP/ FINI: Tramasure V | Manuparts | De Wetter P-Syoen P | A3 S.A. | ADT Europe

MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, België. De volledige naam van het bedrijf is MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05277526855. Het bedrijf MEBIS REPAIRSHOP/ FINI bevindt zich op het adres: Klein Tegelrijstraat 68A,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MEBIS REPAIRSHOP/ FINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, openstaande posities, locatie van MEBIS REPAIRSHOP/ FINI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is a company, that was registered 2000 in Nieuwerkerken region, Belgium. Full name of company is MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, company assigned to the tax number BE05277526855. The company MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is located at the address: Klein Tegelrijstraat 68A,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MEBIS REPAIRSHOP/ FINI were not found.
The main activity of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI is not available. You also can look at reviews of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, open positions, location of MEBIS REPAIRSHOP/ FINI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, Nieuwerkerken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, Nieuwerkerken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEBIS REPAIRSHOP/ FINI, employees, financial statistics.