Tramasure V

Contactgegevens Tramasure V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tramasure V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tramasure V

Regio (region): Chaumont-Gistoux, België

Adres (address): Chaussée de Huy 165,1325, België

Telefoon (phone): 0475 28 00 22 0475 28 00 22

Fax (fax): 010 86 76 80 010 86 76 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tramasure V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tramasure V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tramasure V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tramasure V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tramasure V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tramasure V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tramasure V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tramasure V
Products information Tramasure V

BTW identificatienummer (tax): BE07371795654
Ondernemingsnummer: 7485778808
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Tramasure V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tramasure V
(Get full report from official database of BE for Tramasure V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tramasure V
Addition kinds of activities for Tramasure V

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
21219901. cigarillos | Cigarillos
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
35940201. Motoren, pneumatisch | Motors, pneumatic
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
56999909. Paraplu's | Umbrellas
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij Tramasure V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tramasure V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tramasure V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tramasure V. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van Tramasure V in sociale netwerken
Look for responds of Tramasure V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tramasure V. Laat een reactie achter voor Tramasure V. Tramasure V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tramasure V. Leave a respond for Tramasure V. Tramasure V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tramasure V op de google maps. Adres en contacten Tramasure V
Location of Tramasure V on the google maps. Address and contacts of Tramasure V

Andere gerelateerde bedrijven als come Tramasure V Tramasure V: Van Herreweghe Elie | Verbruggen NV | Lintor NV | DDS natuursteentapijt | Abelag Aviation N.V.

Other related companies as Tramasure V: Van Herreweghe Elie | Verbruggen NV | Lintor NV | DDS natuursteentapijt | Abelag Aviation N.V.

Tramasure V is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Chaumont-Gistoux, België. De volledige naam van het bedrijf is Tramasure V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371795654. Het bedrijf Tramasure V bevindt zich op het adres: Chaussée de Huy 165,1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Tramasure V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tramasure V is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tramasure V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tramasure V, openstaande posities, locatie van Tramasure V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tramasure V is a company, that was registered 1988 in Chaumont-Gistoux region, Belgium. Full name of company is Tramasure V, company assigned to the tax number BE07371795654. The company Tramasure V is located at the address: Chaussée de Huy 165,1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Tramasure V were not found.
The main activity of Tramasure V is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tramasure V is not available. You also can look at reviews of Tramasure V, open positions, location of Tramasure V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tramasure V, Chaumont-Gistoux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tramasure V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tramasure V, Chaumont-Gistoux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tramasure V, employees, financial statistics.