De Moerloose & Zn BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • De Moerloose & Zn BVBA
Private companiesForestry • De Moerloose & Zn BVBA

Contactgegevens De Moerloose & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moerloose & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moerloose & Zn BVBA

Regio (region): Sint-Lievens-Houtem (Bavegem), België

Adres (address): Wettersesteenweg 163,9520, België

Telefoon (phone): 09 362 86 07 09 362 86 07

Fax (fax): 09 362 36 77 09 362 36 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moerloose & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moerloose & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moerloose & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moerloose & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moerloose & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moerloose & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moerloose & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moerloose & Zn BVBA
Products information De Moerloose & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08811553955
Ondernemingsnummer: 8760742187
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Moerloose & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moerloose & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for De Moerloose & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moerloose & Zn BVBA
Addition kinds of activities for De Moerloose & Zn BVBA

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij De Moerloose & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moerloose & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moerloose & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moerloose & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van De Moerloose & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Moerloose & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moerloose & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor De Moerloose & Zn BVBA. De Moerloose & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moerloose & Zn BVBA. Leave a respond for De Moerloose & Zn BVBA. De Moerloose & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moerloose & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten De Moerloose & Zn BVBA
Location of De Moerloose & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of De Moerloose & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moerloose & Zn BVBA De Moerloose & Zn BVBA: Steeno-Van Opstal BVBA | CENTRE CARAVANING DE L'EST SA | A.D.H. NV | Rizla Belgium | T.R.S./T.R.S. Agencies

Other related companies as De Moerloose & Zn BVBA: Steeno-Van Opstal BVBA | CENTRE CARAVANING DE L'EST SA | A.D.H. NV | Rizla Belgium | T.R.S./T.R.S. Agencies

De Moerloose & Zn BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Lievens-Houtem (Bavegem), België. De volledige naam van het bedrijf is De Moerloose & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08811553955. Het bedrijf De Moerloose & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Wettersesteenweg 163,9520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Moerloose & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moerloose & Zn BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moerloose & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moerloose & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van De Moerloose & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Moerloose & Zn BVBA is a company, that was registered 2011 in Sint-Lievens-Houtem (Bavegem) region, Belgium. Full name of company is De Moerloose & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE08811553955. The company De Moerloose & Zn BVBA is located at the address: Wettersesteenweg 163,9520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Moerloose & Zn BVBA were not found.
The main activity of De Moerloose & Zn BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moerloose & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of De Moerloose & Zn BVBA, open positions, location of De Moerloose & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moerloose & Zn BVBA, Sint-Lievens-Houtem (Bavegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moerloose & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moerloose & Zn BVBA, Sint-Lievens-Houtem (Bavegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moerloose & Zn BVBA, employees, financial statistics.