CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • CENTRE CARAVANING DE L'EST SA
Private companiesForestry • CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

Contactgegevens CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

Regio (region): DOM-LE-MESNIL, België

Adres (address): PONT-A-BAR,08160, België

Telefoon (phone): +33 324 54 51 46 +33 324 54 51 46

Fax (fax): +32 (61) 428-96-20 +32 (61) 428-96-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CARAVANING DE L'EST SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CARAVANING DE L'EST SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CARAVANING DE L'EST SA
Products information CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

BTW identificatienummer (tax): BE04253051757
Ondernemingsnummer: 6859832763
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CENTRE CARAVANING DE L'EST SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CARAVANING DE L'EST SA
(Get full report from official database of BE for CENTRE CARAVANING DE L'EST SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CARAVANING DE L'EST SA
Addition kinds of activities for CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply

Werken bij CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Looking for open vacancies in other companies

  • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Metser (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Laat een reactie achter voor CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. CENTRE CARAVANING DE L'EST SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. Leave a respond for CENTRE CARAVANING DE L'EST SA. CENTRE CARAVANING DE L'EST SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CARAVANING DE L'EST SA op de google maps. Adres en contacten CENTRE CARAVANING DE L'EST SA
Location of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA on the google maps. Address and contacts of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CARAVANING DE L'EST SA CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: Dog's Land | Sixtine SA | KEY2INFORMATION | Kelatron | Setki

Other related companies as CENTRE CARAVANING DE L'EST SA: Dog's Land | Sixtine SA | KEY2INFORMATION | Kelatron | Setki

CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio DOM-LE-MESNIL, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04253051757. Het bedrijf CENTRE CARAVANING DE L'EST SA bevindt zich op het adres: PONT-A-BAR,08160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CENTRE CARAVANING DE L'EST SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, openstaande posities, locatie van CENTRE CARAVANING DE L'EST SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is a company, that was registered 1987 in DOM-LE-MESNIL region, Belgium. Full name of company is CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, company assigned to the tax number BE04253051757. The company CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is located at the address: PONT-A-BAR,08160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CENTRE CARAVANING DE L'EST SA were not found.
The main activity of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA is not available. You also can look at reviews of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, open positions, location of CENTRE CARAVANING DE L'EST SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, DOM-LE-MESNIL: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, DOM-LE-MESNIL: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CARAVANING DE L'EST SA, employees, financial statistics.