Dekker Transport BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Dekker Transport BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Dekker Transport BVBA

Contactgegevens Dekker Transport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dekker Transport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dekker Transport BVBA

Regio (region): Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Adres (address): Vosmeer 8,9200, België

Telefoon (phone): 052 20 04 11 052 20 04 11

Fax (fax): 052 20 04 41 052 20 04 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dekker Transport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dekker Transport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dekker Transport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dekker Transport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dekker Transport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dekker Transport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dekker Transport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dekker Transport BVBA
Products information Dekker Transport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06484375000
Ondernemingsnummer: 8629730224
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Dekker Transport BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dekker Transport BVBA
(Get full report from official database of BE for Dekker Transport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dekker Transport BVBA
Addition kinds of activities for Dekker Transport BVBA

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
33999901. Herstel van ijzererts uit open haard slagg | Iron ore recovery from open hearth slag
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij Dekker Transport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dekker Transport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dekker Transport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dekker Transport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van Dekker Transport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dekker Transport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dekker Transport BVBA. Laat een reactie achter voor Dekker Transport BVBA. Dekker Transport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dekker Transport BVBA. Leave a respond for Dekker Transport BVBA. Dekker Transport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dekker Transport BVBA op de google maps. Adres en contacten Dekker Transport BVBA
Location of Dekker Transport BVBA on the google maps. Address and contacts of Dekker Transport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dekker Transport BVBA Dekker Transport BVBA: COLLART-EDEC SA | A.D.R. BVBA | Bis Grafisch Bureau | Boxdesign | Francoise Duchesne

Other related companies as Dekker Transport BVBA: COLLART-EDEC SA | A.D.R. BVBA | Bis Grafisch Bureau | Boxdesign | Francoise Duchesne

Dekker Transport BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België. De volledige naam van het bedrijf is Dekker Transport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484375000. Het bedrijf Dekker Transport BVBA bevindt zich op het adres: Vosmeer 8,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Dekker Transport BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dekker Transport BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dekker Transport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dekker Transport BVBA, openstaande posities, locatie van Dekker Transport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dekker Transport BVBA is a company, that was registered 1991 in Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde) region, Belgium. Full name of company is Dekker Transport BVBA, company assigned to the tax number BE06484375000. The company Dekker Transport BVBA is located at the address: Vosmeer 8,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Dekker Transport BVBA were not found.
The main activity of Dekker Transport BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dekker Transport BVBA is not available. You also can look at reviews of Dekker Transport BVBA, open positions, location of Dekker Transport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dekker Transport BVBA, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dekker Transport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dekker Transport BVBA, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dekker Transport BVBA, employees, financial statistics.