MEGAMAX SA

Contactgegevens MEGAMAX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEGAMAX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEGAMAX SA

Regio (region): Seneffe (Feluy), België

Adres (address): Rue Zénobe Gramme,7181, België

Telefoon (phone): 064 67 62 25 064 67 62 25

Fax (fax): 064 28 32 47 064 28 32 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEGAMAX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEGAMAX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEGAMAX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEGAMAX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEGAMAX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEGAMAX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEGAMAX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEGAMAX SA
Products information MEGAMAX SA

BTW identificatienummer (tax): BE01494659423
Ondernemingsnummer: 4379394531
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MEGAMAX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEGAMAX SA
(Get full report from official database of BE for MEGAMAX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEGAMAX SA
Addition kinds of activities for MEGAMAX SA

01610407. Selderij boerderij | Celery farm
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
35550309. Type gevallen, printers ' | Type cases, printers'
36949903. Batterijkabel bedrading sets voor verbrandingsmotoren | Battery cable wiring sets for internal combustion engines
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec

Werken bij MEGAMAX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEGAMAX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEGAMAX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEGAMAX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van MEGAMAX SA in sociale netwerken
Look for responds of MEGAMAX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEGAMAX SA. Laat een reactie achter voor MEGAMAX SA. MEGAMAX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEGAMAX SA. Leave a respond for MEGAMAX SA. MEGAMAX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEGAMAX SA op de google maps. Adres en contacten MEGAMAX SA
Location of MEGAMAX SA on the google maps. Address and contacts of MEGAMAX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEGAMAX SA MEGAMAX SA: Nopek Constructies BVBA | SOUDAN ELS | GEVAERT PLASTIC PRODUCTS | VL Reclameburo | Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

Other related companies as MEGAMAX SA: Nopek Constructies BVBA | SOUDAN ELS | GEVAERT PLASTIC PRODUCTS | VL Reclameburo | Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

MEGAMAX SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Seneffe (Feluy), België. De volledige naam van het bedrijf is MEGAMAX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01494659423. Het bedrijf MEGAMAX SA bevindt zich op het adres: Rue Zénobe Gramme,7181. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MEGAMAX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEGAMAX SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEGAMAX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEGAMAX SA, openstaande posities, locatie van MEGAMAX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEGAMAX SA is a company, that was registered 2016 in Seneffe (Feluy) region, Belgium. Full name of company is MEGAMAX SA, company assigned to the tax number BE01494659423. The company MEGAMAX SA is located at the address: Rue Zénobe Gramme,7181. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MEGAMAX SA were not found.
The main activity of MEGAMAX SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEGAMAX SA is not available. You also can look at reviews of MEGAMAX SA, open positions, location of MEGAMAX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEGAMAX SA, Seneffe (Feluy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEGAMAX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEGAMAX SA, Seneffe (Feluy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEGAMAX SA, employees, financial statistics.