Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

Contactgegevens Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Albert Giraudlaan 24,1030, België

Telefoon (phone): 02 247 60 10 02 247 60 10

Fax (fax): 02 219 90 61 02 219 90 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux
Products information Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

BTW identificatienummer (tax): BE07572845458
Ondernemingsnummer: 8948059082
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux
(Get full report from official database of BE for Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux
Addition kinds of activities for Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
37510101. Bromfietsen en onderdelen | Mopeds and parts
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
55990102. Glijders, behalve hangen | Gliders, except hang
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
73840101. Photofinishing laboratorium | Photofinishing laboratory
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux in sociale netwerken
Look for responds of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Laat een reactie achter voor Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Leave a respond for Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux. Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux op de google maps. Adres en contacten Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux
Location of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux on the google maps. Address and contacts of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: De Plancke | Tertio SPRL | Atelier Van Geffen BVBA | Lichtpunt ('t) | EVRARD, ANNE

Other related companies as Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux: De Plancke | Tertio SPRL | Atelier Van Geffen BVBA | Lichtpunt ('t) | EVRARD, ANNE

Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07572845458. Het bedrijf Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux bevindt zich op het adres: Albert Giraudlaan 24,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, openstaande posities, locatie van Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is a company, that was registered 2004 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, company assigned to the tax number BE07572845458. The company Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is located at the address: Albert Giraudlaan 24,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux were not found.
The main activity of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux is not available. You also can look at reviews of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, open positions, location of Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Nationale d'Aide aux Handicapés Mentaux, employees, financial statistics.