Art on the Move

Contactgegevens Art on the Move: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art on the Move: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art on the Move

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Horzelstraat 119-121,1180, België

Telefoon (phone): 02 333 24 11 02 333 24 11

Fax (fax): 02 333 24 19 02 333 24 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art on the Move: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art on the Move"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art on the Move"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art on the Move, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art on the Move. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art on the Move, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art on the Move. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art on the Move
Products information Art on the Move

BTW identificatienummer (tax): BE06394836425
Ondernemingsnummer: 3945709228
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Art on the Move zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art on the Move
(Get full report from official database of BE for Art on the Move)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art on the Move
Addition kinds of activities for Art on the Move

386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground

Werken bij Art on the Move: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art on the Move: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art on the Move. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art on the Move. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van Art on the Move in sociale netwerken
Look for responds of Art on the Move in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art on the Move. Laat een reactie achter voor Art on the Move. Art on the Move bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art on the Move. Leave a respond for Art on the Move. Art on the Move on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art on the Move op de google maps. Adres en contacten Art on the Move
Location of Art on the Move on the google maps. Address and contacts of Art on the Move

Andere gerelateerde bedrijven als come Art on the Move Art on the Move: Errygers BVBA | EMR Elektromotorenbedrijf N.V. | ITEC S.A. | L.b.a. CC | bs-soft

Other related companies as Art on the Move: Errygers BVBA | EMR Elektromotorenbedrijf N.V. | ITEC S.A. | L.b.a. CC | bs-soft

Art on the Move is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Art on the Move, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06394836425. Het bedrijf Art on the Move bevindt zich op het adres: Horzelstraat 119-121,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Art on the Move zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art on the Move is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art on the Move is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art on the Move, openstaande posities, locatie van Art on the Move op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art on the Move is a company, that was registered 2000 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Art on the Move, company assigned to the tax number BE06394836425. The company Art on the Move is located at the address: Horzelstraat 119-121,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Art on the Move were not found.
The main activity of Art on the Move is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Art on the Move is not available. You also can look at reviews of Art on the Move, open positions, location of Art on the Move on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art on the Move, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art on the Move, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art on the Move, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art on the Move, employees, financial statistics.