EMR Elektromotorenbedrijf N.V.

Contactgegevens EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMR Elektromotorenbedrijf N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Voorhavenlaan 22b, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2515956 (09) 2515956

Fax (fax): (09) 2515891 (09) 2515891

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMR Elektromotorenbedrijf N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMR Elektromotorenbedrijf N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMR Elektromotorenbedrijf N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMR Elektromotorenbedrijf N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMR Elektromotorenbedrijf N.V.
Products information EMR Elektromotorenbedrijf N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EMR Elektromotorenbedrijf N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMR Elektromotorenbedrijf N.V.
(Get full report from official database of BE for EMR Elektromotorenbedrijf N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMR Elektromotorenbedrijf N.V.
Addition kinds of activities for EMR Elektromotorenbedrijf N.V.

335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
27410404. Muziek, blad: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, sheet: publishing only, not printed on site
28510401. Verf verwijderaars | Paint removers
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
51629905. Kunststof lakens en staven | Plastics sheets and rods

Werken bij EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van EMR Elektromotorenbedrijf N.V. in sociale netwerken
Look for responds of EMR Elektromotorenbedrijf N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Laat een reactie achter voor EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. EMR Elektromotorenbedrijf N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. Leave a respond for EMR Elektromotorenbedrijf N.V.. EMR Elektromotorenbedrijf N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMR Elektromotorenbedrijf N.V. op de google maps. Adres en contacten EMR Elektromotorenbedrijf N.V.
Location of EMR Elektromotorenbedrijf N.V. on the google maps. Address and contacts of EMR Elektromotorenbedrijf N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come EMR Elektromotorenbedrijf N.V. EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: ARDEN EQUIPMENT | Limousines Johan Business & Ceremonies | Picard BVBA | AEFJN | GUY JOOSTEN

Other related companies as EMR Elektromotorenbedrijf N.V.: ARDEN EQUIPMENT | Limousines Johan Business & Ceremonies | Picard BVBA | AEFJN | GUY JOOSTEN

EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is EMR Elektromotorenbedrijf N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf EMR Elektromotorenbedrijf N.V. bevindt zich op het adres: Voorhavenlaan 22b, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EMR Elektromotorenbedrijf N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMR Elektromotorenbedrijf N.V., openstaande posities, locatie van EMR Elektromotorenbedrijf N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is EMR Elektromotorenbedrijf N.V., company assigned to the tax number BE08034271240. The company EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is located at the address: Voorhavenlaan 22b, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EMR Elektromotorenbedrijf N.V. were not found.
The main activity of EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EMR Elektromotorenbedrijf N.V. is not available. You also can look at reviews of EMR Elektromotorenbedrijf N.V., open positions, location of EMR Elektromotorenbedrijf N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMR Elektromotorenbedrijf N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMR Elektromotorenbedrijf N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMR Elektromotorenbedrijf N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMR Elektromotorenbedrijf N.V., employees, financial statistics.