TRANSPORTS WINS SA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • TRANSPORTS WINS SA
Private companiesInsurance Carriers • TRANSPORTS WINS SA

Contactgegevens TRANSPORTS WINS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS WINS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS WINS SA

Regio (region): COURCELLES, België

Adres (address): RUE DU HAINAUT 17,6180, België

Telefoon (phone): 071 46 83 50 071 46 83 50

Fax (fax): 071 46 83 51 071 46 83 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS WINS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS WINS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS WINS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS WINS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS WINS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS WINS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS WINS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS WINS SA
Products information TRANSPORTS WINS SA

BTW identificatienummer (tax): BE06296783447
Ondernemingsnummer: 8175170898
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TRANSPORTS WINS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS WINS SA
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS WINS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS WINS SA
Addition kinds of activities for TRANSPORTS WINS SA

513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
28340201. pijnstillers | Analgesics
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services

Werken bij TRANSPORTS WINS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS WINS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS WINS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS WINS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS WINS SA in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS WINS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS WINS SA. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS WINS SA. TRANSPORTS WINS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS WINS SA. Leave a respond for TRANSPORTS WINS SA. TRANSPORTS WINS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS WINS SA op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS WINS SA
Location of TRANSPORTS WINS SA on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS WINS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS WINS SA TRANSPORTS WINS SA: GRAPHIC INVEST | CHAMPNEYS BRUSSELS | ASAP Executive Assistance | Den Moor BVBA | Alin, Tranca

Other related companies as TRANSPORTS WINS SA: GRAPHIC INVEST | CHAMPNEYS BRUSSELS | ASAP Executive Assistance | Den Moor BVBA | Alin, Tranca

TRANSPORTS WINS SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio COURCELLES, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS WINS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296783447. Het bedrijf TRANSPORTS WINS SA bevindt zich op het adres: RUE DU HAINAUT 17,6180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TRANSPORTS WINS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS WINS SA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS WINS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS WINS SA, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS WINS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORTS WINS SA is a company, that was registered 1988 in COURCELLES region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS WINS SA, company assigned to the tax number BE06296783447. The company TRANSPORTS WINS SA is located at the address: RUE DU HAINAUT 17,6180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TRANSPORTS WINS SA were not found.
The main activity of TRANSPORTS WINS SA is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS WINS SA is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS WINS SA, open positions, location of TRANSPORTS WINS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS WINS SA, COURCELLES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS WINS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS WINS SA, COURCELLES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS WINS SA, employees, financial statistics.