Alin, Tranca

Contactgegevens Alin, Tranca: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alin, Tranca: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alin, Tranca

Regio (region): Bruxelles Bruxelles - BE, België

Adres (address): 32 Rue Jourdan, België

Telefoon (phone): 003225384015 003225384015

Fax (fax): +32 (53) 974-95-17 +32 (53) 974-95-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alin, Tranca: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alin, Tranca"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alin, Tranca"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alin, Tranca, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alin, Tranca. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alin, Tranca, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alin, Tranca. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alin, Tranca
Products information Alin, Tranca

BTW identificatienummer (tax): BE04048431396
Ondernemingsnummer: 6232238769
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Alin, Tranca zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alin, Tranca
(Get full report from official database of BE for Alin, Tranca)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alin, Tranca
Addition kinds of activities for Alin, Tranca

504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
50740101. Waterverwarmers, behalve elektrisch | Water heaters, except electric
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
80690102. Drugsverslaving rehabilitatie ziekenhuis | Drug addiction rehabilitation hospital
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij Alin, Tranca: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alin, Tranca: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alin, Tranca. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alin, Tranca. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van Alin, Tranca in sociale netwerken
Look for responds of Alin, Tranca in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alin, Tranca. Laat een reactie achter voor Alin, Tranca. Alin, Tranca bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alin, Tranca. Leave a respond for Alin, Tranca. Alin, Tranca on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alin, Tranca op de google maps. Adres en contacten Alin, Tranca
Location of Alin, Tranca on the google maps. Address and contacts of Alin, Tranca

Andere gerelateerde bedrijven als come Alin, Tranca Alin, Tranca: Timmers Gastechniek BVBA | Atlanta | Derere Industries N.V. | DEPESER,DIDIER | Acomo International

Other related companies as Alin, Tranca: Timmers Gastechniek BVBA | Atlanta | Derere Industries N.V. | DEPESER,DIDIER | Acomo International

Alin, Tranca is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles Bruxelles - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alin, Tranca, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04048431396. Het bedrijf Alin, Tranca bevindt zich op het adres: 32 Rue Jourdan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Alin, Tranca zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alin, Tranca is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alin, Tranca is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alin, Tranca, openstaande posities, locatie van Alin, Tranca op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alin, Tranca is a company, that was registered 2011 in Bruxelles Bruxelles - BE region, Belgium. Full name of company is Alin, Tranca, company assigned to the tax number BE04048431396. The company Alin, Tranca is located at the address: 32 Rue Jourdan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Alin, Tranca were not found.
The main activity of Alin, Tranca is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alin, Tranca is not available. You also can look at reviews of Alin, Tranca, open positions, location of Alin, Tranca on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alin, Tranca, Bruxelles Bruxelles - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alin, Tranca, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alin, Tranca, Bruxelles Bruxelles - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alin, Tranca, employees, financial statistics.