KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Private companiesHolding and Other Investment Offices • KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Contactgegevens KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Prins Boudewijnstraat 62,1090, België

Telefoon (phone): 02 420 27 90 02 420 27 90

Fax (fax): 02 425 08 98 02 425 08 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Products information KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04853454589
Ondernemingsnummer: 7734893798
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
(Get full report from official database of BE for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Addition kinds of activities for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
15429902. Ontwerp en oprigting, gecombineerd: niet-residentieel | Design and erection, combined: non-residential
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

Zoek naar antwoorden van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Laat een reactie achter voor KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. Leave a respond for KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL. KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL op de google maps. Adres en contacten KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL
Location of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on the google maps. Address and contacts of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: HANSSENS HOUT NV | Anc Ets Vitess'ke SA | Aib Vincotte V.Z.W. | Espeel, Michel | Puratos

Other related companies as KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL: HANSSENS HOUT NV | Anc Ets Vitess'ke SA | Aib Vincotte V.Z.W. | Espeel, Michel | Puratos

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04853454589. Het bedrijf KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnstraat 62,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, openstaande posities, locatie van KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is a company, that was registered 2004 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, company assigned to the tax number BE04853454589. The company KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is located at the address: Prins Boudewijnstraat 62,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL were not found.
The main activity of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL is not available. You also can look at reviews of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, open positions, location of KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL, employees, financial statistics.