Anc Ets Vitess'ke SA

Contactgegevens Anc Ets Vitess'ke SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc Ets Vitess'ke SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc Ets Vitess'ke SA

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Vanderstichelenstraat 21-25,1080, België

Telefoon (phone): 02 427 42 90; 056 21 02 20 02 427 42 90; 056 21 02 20

Fax (fax): 02 425 96 01 02 425 96 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc Ets Vitess'ke SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc Ets Vitess'ke SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc Ets Vitess'ke SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc Ets Vitess'ke SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc Ets Vitess'ke SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc Ets Vitess'ke SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc Ets Vitess'ke SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc Ets Vitess'ke SA
Products information Anc Ets Vitess'ke SA

BTW identificatienummer (tax): BE02027770996
Ondernemingsnummer: 9215850830
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Anc Ets Vitess'ke SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc Ets Vitess'ke SA
(Get full report from official database of BE for Anc Ets Vitess'ke SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc Ets Vitess'ke SA
Addition kinds of activities for Anc Ets Vitess'ke SA

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
549902. Drankwinkels | Beverage stores
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
59991002. Monumenten, afgemaakt op maat | Monuments, finished to custom order
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij Anc Ets Vitess'ke SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc Ets Vitess'ke SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc Ets Vitess'ke SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc Ets Vitess'ke SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van Anc Ets Vitess'ke SA in sociale netwerken
Look for responds of Anc Ets Vitess'ke SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc Ets Vitess'ke SA. Laat een reactie achter voor Anc Ets Vitess'ke SA. Anc Ets Vitess'ke SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc Ets Vitess'ke SA. Leave a respond for Anc Ets Vitess'ke SA. Anc Ets Vitess'ke SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc Ets Vitess'ke SA op de google maps. Adres en contacten Anc Ets Vitess'ke SA
Location of Anc Ets Vitess'ke SA on the google maps. Address and contacts of Anc Ets Vitess'ke SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc Ets Vitess'ke SA Anc Ets Vitess'ke SA: SNELDRUKKERIJ POLEX COPY BVBA | Pressmatic BVBA | Au Printemps | Koen Depovere | Alarmcom N.V.

Other related companies as Anc Ets Vitess'ke SA: SNELDRUKKERIJ POLEX COPY BVBA | Pressmatic BVBA | Au Printemps | Koen Depovere | Alarmcom N.V.

Anc Ets Vitess'ke SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Anc Ets Vitess'ke SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02027770996. Het bedrijf Anc Ets Vitess'ke SA bevindt zich op het adres: Vanderstichelenstraat 21-25,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Anc Ets Vitess'ke SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anc Ets Vitess'ke SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc Ets Vitess'ke SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc Ets Vitess'ke SA, openstaande posities, locatie van Anc Ets Vitess'ke SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc Ets Vitess'ke SA is a company, that was registered 2006 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Anc Ets Vitess'ke SA, company assigned to the tax number BE02027770996. The company Anc Ets Vitess'ke SA is located at the address: Vanderstichelenstraat 21-25,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Anc Ets Vitess'ke SA were not found.
The main activity of Anc Ets Vitess'ke SA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc Ets Vitess'ke SA is not available. You also can look at reviews of Anc Ets Vitess'ke SA, open positions, location of Anc Ets Vitess'ke SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc Ets Vitess'ke SA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc Ets Vitess'ke SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc Ets Vitess'ke SA, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc Ets Vitess'ke SA, employees, financial statistics.