KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV
Private companiesTobacco Products • KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

Contactgegevens KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Noordkaai 10,8870, België

Telefoon (phone): 051 33 51 70 051 33 51 70

Fax (fax): 051 33 51 80 051 33 51 80

E-Mail: Spec tapijtenvervoer: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV
Products information KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

BTW identificatienummer (tax): BE03889953613
Ondernemingsnummer: 5202545166
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV
(Get full report from official database of BE for KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV
Addition kinds of activities for KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

14469907. Slijpzandwinning | Grinding sand mining
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance

Werken bij KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV in sociale netwerken
Look for responds of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Laat een reactie achter voor KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. Leave a respond for KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV. KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV op de google maps. Adres en contacten KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV
Location of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV on the google maps. Address and contacts of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

Andere gerelateerde bedrijven als come KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: LASERTRONIX | Francky Cieters | Wijngallerij Crombe BVBA | Young & Partners | Plaisirs du vin

Other related companies as KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV: LASERTRONIX | Francky Cieters | Wijngallerij Crombe BVBA | Young & Partners | Plaisirs du vin

KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03889953613. Het bedrijf KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV bevindt zich op het adres: Noordkaai 10,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, openstaande posities, locatie van KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Spec tapijtenvervoer: [email protected]

KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is a company, that was registered 1994 in Izegem region, Belgium. Full name of company is KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, company assigned to the tax number BE03889953613. The company KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is located at the address: Noordkaai 10,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV were not found.
The main activity of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV is not available. You also can look at reviews of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, open positions, location of KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV on the map. For more information, write us to email Spec tapijtenvervoer: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV, employees, financial statistics.