Francky Cieters

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Francky Cieters
Private companiesTobacco Products • Francky Cieters

Contactgegevens Francky Cieters: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francky Cieters: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francky Cieters

Regio (region): Deerlijk, WEST-VLAANDEREN 8540 - BE, België

Adres (address): Rene De Clercqstraat 11, België

Telefoon (phone): 0032475585605 0032475585605

Fax (fax): +32 (14) 352-88-93 +32 (14) 352-88-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francky Cieters: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francky Cieters"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francky Cieters"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francky Cieters, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francky Cieters. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francky Cieters, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francky Cieters. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francky Cieters
Products information Francky Cieters

BTW identificatienummer (tax): BE01956359863
Ondernemingsnummer: 7909576416
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Francky Cieters zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francky Cieters
(Get full report from official database of BE for Francky Cieters)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francky Cieters
Addition kinds of activities for Francky Cieters

781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
38429921. brancards | Stretchers
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
51990702. Wedstrijden | Matches
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij Francky Cieters: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francky Cieters: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francky Cieters. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francky Cieters. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Teamleader (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Francky Cieters in sociale netwerken
Look for responds of Francky Cieters in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francky Cieters. Laat een reactie achter voor Francky Cieters. Francky Cieters bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francky Cieters. Leave a respond for Francky Cieters. Francky Cieters on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francky Cieters op de google maps. Adres en contacten Francky Cieters
Location of Francky Cieters on the google maps. Address and contacts of Francky Cieters

Andere gerelateerde bedrijven als come Francky Cieters Francky Cieters: Motulsky François | ETICKPRINT | Gianini N.V. | Fiscotax bvba | S.A. confiserie LEONIDAS

Other related companies as Francky Cieters: Motulsky François | ETICKPRINT | Gianini N.V. | Fiscotax bvba | S.A. confiserie LEONIDAS

Francky Cieters is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Deerlijk, WEST-VLAANDEREN 8540 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Francky Cieters, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956359863. Het bedrijf Francky Cieters bevindt zich op het adres: Rene De Clercqstraat 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Francky Cieters zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francky Cieters is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francky Cieters is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francky Cieters, openstaande posities, locatie van Francky Cieters op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Francky Cieters is a company, that was registered 1986 in Deerlijk, WEST-VLAANDEREN 8540 - BE region, Belgium. Full name of company is Francky Cieters, company assigned to the tax number BE01956359863. The company Francky Cieters is located at the address: Rene De Clercqstraat 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Francky Cieters were not found.
The main activity of Francky Cieters is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Francky Cieters is not available. You also can look at reviews of Francky Cieters, open positions, location of Francky Cieters on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francky Cieters, Deerlijk, WEST-VLAANDEREN 8540 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francky Cieters, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francky Cieters, Deerlijk, WEST-VLAANDEREN 8540 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francky Cieters, employees, financial statistics.