TRANSPORT EURO

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TRANSPORT EURO

Contactgegevens TRANSPORT EURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT EURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT EURO

Regio (region): SAINT-GILLES, België

Adres (address): AVENUE DU ROI 100,1060, België

Telefoon (phone): 02 538 87 74; 0472 88 16 48 02 538 87 74; 0472 88 16 48

Fax (fax): +32 (12) 490-73-76 +32 (12) 490-73-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT EURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT EURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT EURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT EURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT EURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT EURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT EURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT EURO
Products information TRANSPORT EURO

BTW identificatienummer (tax): BE07451995849
Ondernemingsnummer: 7429748535
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TRANSPORT EURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT EURO
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT EURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT EURO
Addition kinds of activities for TRANSPORT EURO

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij TRANSPORT EURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT EURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT EURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT EURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT EURO in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT EURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT EURO. Laat een reactie achter voor TRANSPORT EURO. TRANSPORT EURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT EURO. Leave a respond for TRANSPORT EURO. TRANSPORT EURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT EURO op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT EURO
Location of TRANSPORT EURO on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT EURO

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT EURO TRANSPORT EURO: Jokri BVBA | COBELVER SA | PM KOUDETECHNIEK | Van den Bossche NV | B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

Other related companies as TRANSPORT EURO: Jokri BVBA | COBELVER SA | PM KOUDETECHNIEK | Van den Bossche NV | B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

TRANSPORT EURO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio SAINT-GILLES, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT EURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07451995849. Het bedrijf TRANSPORT EURO bevindt zich op het adres: AVENUE DU ROI 100,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TRANSPORT EURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT EURO is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT EURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT EURO, openstaande posities, locatie van TRANSPORT EURO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSPORT EURO is a company, that was registered 1994 in SAINT-GILLES region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT EURO, company assigned to the tax number BE07451995849. The company TRANSPORT EURO is located at the address: AVENUE DU ROI 100,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TRANSPORT EURO were not found.
The main activity of TRANSPORT EURO is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT EURO is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT EURO, open positions, location of TRANSPORT EURO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT EURO, SAINT-GILLES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT EURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT EURO, SAINT-GILLES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT EURO, employees, financial statistics.