B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa
Private companiesAgricultural Services • B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

Contactgegevens B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

Regio (region): Waremme, België

Adres (address): Rue de la Costale 92,4300, België

Telefoon (phone): 019 32 93 70 019 32 93 70

Fax (fax): 019 32 93 79 019 32 93 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa
Products information B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

BTW identificatienummer (tax): BE05414031982
Ondernemingsnummer: 2689147949
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa
(Get full report from official database of BE for B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa
Addition kinds of activities for B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa in sociale netwerken
Look for responds of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Laat een reactie achter voor B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. Leave a respond for B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa. B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa op de google maps. Adres en contacten B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa
Location of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa on the google maps. Address and contacts of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa

Andere gerelateerde bedrijven als come B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: Koncept BVBA | Blue Belgium | Sodehotel La Woluwe | Vernibouw B.V.B.A. | VILLE DE BRUGES

Other related companies as B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa: Koncept BVBA | Blue Belgium | Sodehotel La Woluwe | Vernibouw B.V.B.A. | VILLE DE BRUGES

B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waremme, België. De volledige naam van het bedrijf is B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05414031982. Het bedrijf B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa bevindt zich op het adres: Rue de la Costale 92,4300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, openstaande posities, locatie van B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is a company, that was registered 2018 in Waremme region, Belgium. Full name of company is B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, company assigned to the tax number BE05414031982. The company B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is located at the address: Rue de la Costale 92,4300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa were not found.
The main activity of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa is not available. You also can look at reviews of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, open positions, location of B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, Waremme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, Waremme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.J. SPORT-Anc Ets LUBRI-ASEPT sa, employees, financial statistics.