Altra Colin SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Altra Colin SA
Private companiesCoal Mining • Altra Colin SA

Contactgegevens Altra Colin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altra Colin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altra Colin SA

Regio (region): Charleroi (Ransart), België

Adres (address): Rue de Soleilmont 62,6043, België

Telefoon (phone): 071 36 97 69; 071 47 04 04; 0477 51 23 84 071 36 97 69; 071 47 04 04; 0477 51 23 84

Fax (fax): 071 36 97 69 071 36 97 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altra Colin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altra Colin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altra Colin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altra Colin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altra Colin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altra Colin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altra Colin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altra Colin SA
Products information Altra Colin SA

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Altra Colin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altra Colin SA
(Get full report from official database of BE for Altra Colin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altra Colin SA
Addition kinds of activities for Altra Colin SA

276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
20610102. Gegranuleerde rietsuiker | Granulated cane sugar
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
38240117. Water meters | Water meters
38290313. Theodolieten | Theodolites
39659905. Rits | Zipper
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij Altra Colin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altra Colin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altra Colin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altra Colin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van Altra Colin SA in sociale netwerken
Look for responds of Altra Colin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altra Colin SA. Laat een reactie achter voor Altra Colin SA. Altra Colin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altra Colin SA. Leave a respond for Altra Colin SA. Altra Colin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altra Colin SA op de google maps. Adres en contacten Altra Colin SA
Location of Altra Colin SA on the google maps. Address and contacts of Altra Colin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Altra Colin SA Altra Colin SA: SFERATOURS | BUILDING CONCEPT SA | Brothers of Charity | Quality Cab | Meuwissen T

Other related companies as Altra Colin SA: SFERATOURS | BUILDING CONCEPT SA | Brothers of Charity | Quality Cab | Meuwissen T

Altra Colin SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Charleroi (Ransart), België. De volledige naam van het bedrijf is Altra Colin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf Altra Colin SA bevindt zich op het adres: Rue de Soleilmont 62,6043. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Altra Colin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Altra Colin SA is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altra Colin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altra Colin SA, openstaande posities, locatie van Altra Colin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Altra Colin SA is a company, that was registered 1988 in Charleroi (Ransart) region, Belgium. Full name of company is Altra Colin SA, company assigned to the tax number BE03303833007. The company Altra Colin SA is located at the address: Rue de Soleilmont 62,6043. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Altra Colin SA were not found.
The main activity of Altra Colin SA is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Altra Colin SA is not available. You also can look at reviews of Altra Colin SA, open positions, location of Altra Colin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altra Colin SA, Charleroi (Ransart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altra Colin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altra Colin SA, Charleroi (Ransart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altra Colin SA, employees, financial statistics.