SFERATOURS

Contactgegevens SFERATOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SFERATOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SFERATOURS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Armeduivelstraat 11,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 16 66 03 231 16 66

Fax (fax): 03 231 17 77 03 231 17 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SFERATOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SFERATOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SFERATOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SFERATOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SFERATOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SFERATOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SFERATOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SFERATOURS
Products information SFERATOURS

BTW identificatienummer (tax): BE09165039062
Ondernemingsnummer: 7126800537
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SFERATOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SFERATOURS
(Get full report from official database of BE for SFERATOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SFERATOURS
Addition kinds of activities for SFERATOURS

01799902. Bananenbos | Banana grove
20640106. Gegrilde data | Sugared dates
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant

Werken bij SFERATOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SFERATOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SFERATOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SFERATOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

Zoek naar antwoorden van SFERATOURS in sociale netwerken
Look for responds of SFERATOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SFERATOURS. Laat een reactie achter voor SFERATOURS. SFERATOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SFERATOURS. Leave a respond for SFERATOURS. SFERATOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SFERATOURS op de google maps. Adres en contacten SFERATOURS
Location of SFERATOURS on the google maps. Address and contacts of SFERATOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come SFERATOURS SFERATOURS: Dufour SPRL | Schelfout V | Allaert-Goeminne | Aelter N.V. | Les Editions CLB SA

Other related companies as SFERATOURS: Dufour SPRL | Schelfout V | Allaert-Goeminne | Aelter N.V. | Les Editions CLB SA

SFERATOURS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SFERATOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165039062. Het bedrijf SFERATOURS bevindt zich op het adres: Armeduivelstraat 11,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SFERATOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SFERATOURS is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SFERATOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SFERATOURS, openstaande posities, locatie van SFERATOURS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SFERATOURS is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SFERATOURS, company assigned to the tax number BE09165039062. The company SFERATOURS is located at the address: Armeduivelstraat 11,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SFERATOURS were not found.
The main activity of SFERATOURS is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SFERATOURS is not available. You also can look at reviews of SFERATOURS, open positions, location of SFERATOURS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SFERATOURS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SFERATOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SFERATOURS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SFERATOURS, employees, financial statistics.