Auto Pro

Contactgegevens Auto Pro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Pro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Pro

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Route de Mons 165,7130, België

Telefoon (phone): 064 33 28 20; 0475 61 78 91 064 33 28 20; 0475 61 78 91

Fax (fax): 064 33 28 20 064 33 28 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Pro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Pro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Pro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Pro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Pro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Pro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Pro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Pro
Products information Auto Pro

BTW identificatienummer (tax): BE03916046142
Ondernemingsnummer: 2564453125
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Auto Pro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Pro
(Get full report from official database of BE for Auto Pro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Pro
Addition kinds of activities for Auto Pro

367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
382204. Hydronische controles | Hydronic controls
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij Auto Pro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Pro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Pro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Pro. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

Zoek naar antwoorden van Auto Pro in sociale netwerken
Look for responds of Auto Pro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Pro. Laat een reactie achter voor Auto Pro. Auto Pro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Pro. Leave a respond for Auto Pro. Auto Pro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Pro op de google maps. Adres en contacten Auto Pro
Location of Auto Pro on the google maps. Address and contacts of Auto Pro

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Pro Auto Pro: Groep S.T.S. BVBA | Galtube NV | Elis-Hades | Van Gastel BVBA | Agama Project CV

Other related companies as Auto Pro: Groep S.T.S. BVBA | Galtube NV | Elis-Hades | Van Gastel BVBA | Agama Project CV

Auto Pro is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Pro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03916046142. Het bedrijf Auto Pro bevindt zich op het adres: Route de Mons 165,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Auto Pro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Pro is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Pro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Pro, openstaande posities, locatie van Auto Pro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto Pro is a company, that was registered 1986 in Binche region, Belgium. Full name of company is Auto Pro, company assigned to the tax number BE03916046142. The company Auto Pro is located at the address: Route de Mons 165,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Auto Pro were not found.
The main activity of Auto Pro is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Pro is not available. You also can look at reviews of Auto Pro, open positions, location of Auto Pro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Pro, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Pro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Pro, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Pro, employees, financial statistics.