Van Gastel BVBA

Contactgegevens Van Gastel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gastel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gastel BVBA

Regio (region): Zwijndrecht (Burcht), België

Adres (address): Dorpstraat 135,2070, België

Telefoon (phone): 03 253 19 20 03 253 19 20

Fax (fax): 03 253 19 21 03 253 19 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gastel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gastel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gastel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gastel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gastel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gastel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gastel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gastel BVBA
Products information Van Gastel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06331665039
Ondernemingsnummer: 4174774169
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Gastel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gastel BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Gastel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gastel BVBA
Addition kinds of activities for Van Gastel BVBA

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij Van Gastel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gastel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gastel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gastel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van Van Gastel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Gastel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gastel BVBA. Laat een reactie achter voor Van Gastel BVBA. Van Gastel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gastel BVBA. Leave a respond for Van Gastel BVBA. Van Gastel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gastel BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Gastel BVBA
Location of Van Gastel BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Gastel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gastel BVBA Van Gastel BVBA: Moureau François & Fils SA | Label King | Theunis Industries NV | De Verver BVBA | BTS N.V.

Other related companies as Van Gastel BVBA: Moureau François & Fils SA | Label King | Theunis Industries NV | De Verver BVBA | BTS N.V.

Van Gastel BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht (Burcht), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gastel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06331665039. Het bedrijf Van Gastel BVBA bevindt zich op het adres: Dorpstraat 135,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Gastel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gastel BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gastel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gastel BVBA, openstaande posities, locatie van Van Gastel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Gastel BVBA is a company, that was registered 2000 in Zwijndrecht (Burcht) region, Belgium. Full name of company is Van Gastel BVBA, company assigned to the tax number BE06331665039. The company Van Gastel BVBA is located at the address: Dorpstraat 135,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Gastel BVBA were not found.
The main activity of Van Gastel BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gastel BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Gastel BVBA, open positions, location of Van Gastel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gastel BVBA, Zwijndrecht (Burcht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gastel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gastel BVBA, Zwijndrecht (Burcht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gastel BVBA, employees, financial statistics.