A.V.O. CAR SA

Contactgegevens A.V.O. CAR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.O. CAR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.O. CAR SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Paleizenstraat 285A,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 33 87 02 203 33 87

Fax (fax): 02 203 38 73 02 203 38 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.O. CAR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.O. CAR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.O. CAR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.O. CAR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.O. CAR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.O. CAR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.O. CAR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.O. CAR SA
Products information A.V.O. CAR SA

BTW identificatienummer (tax): BE02882781982
Ondernemingsnummer: 8032897949
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.V.O. CAR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.O. CAR SA
(Get full report from official database of BE for A.V.O. CAR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.O. CAR SA
Addition kinds of activities for A.V.O. CAR SA

233903. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
367403. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij A.V.O. CAR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.O. CAR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.O. CAR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.O. CAR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van A.V.O. CAR SA in sociale netwerken
Look for responds of A.V.O. CAR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.O. CAR SA. Laat een reactie achter voor A.V.O. CAR SA. A.V.O. CAR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.O. CAR SA. Leave a respond for A.V.O. CAR SA. A.V.O. CAR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.O. CAR SA op de google maps. Adres en contacten A.V.O. CAR SA
Location of A.V.O. CAR SA on the google maps. Address and contacts of A.V.O. CAR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.O. CAR SA A.V.O. CAR SA: ALEXANDER LEUVEN BVBA | Acapella | Intrade sprl | P&P Global | MER.CURY

Other related companies as A.V.O. CAR SA: ALEXANDER LEUVEN BVBA | Acapella | Intrade sprl | P&P Global | MER.CURY

A.V.O. CAR SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.O. CAR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02882781982. Het bedrijf A.V.O. CAR SA bevindt zich op het adres: Paleizenstraat 285A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.V.O. CAR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.V.O. CAR SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.O. CAR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.O. CAR SA, openstaande posities, locatie van A.V.O. CAR SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.V.O. CAR SA is a company, that was registered 1987 in Brussel region, Belgium. Full name of company is A.V.O. CAR SA, company assigned to the tax number BE02882781982. The company A.V.O. CAR SA is located at the address: Paleizenstraat 285A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.V.O. CAR SA were not found.
The main activity of A.V.O. CAR SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.O. CAR SA is not available. You also can look at reviews of A.V.O. CAR SA, open positions, location of A.V.O. CAR SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.O. CAR SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.O. CAR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.O. CAR SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.O. CAR SA, employees, financial statistics.