Arijs Transport BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Arijs Transport BVBA
Private companiesForestry • Arijs Transport BVBA

Contactgegevens Arijs Transport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arijs Transport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arijs Transport BVBA

Regio (region): Ternat (Wambeek), België

Adres (address): Doelstraat 11,1741, België

Telefoon (phone): 02 582 21 71 02 582 21 71

Fax (fax): 02 582 61 60 02 582 61 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arijs Transport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arijs Transport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arijs Transport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arijs Transport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arijs Transport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arijs Transport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arijs Transport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arijs Transport BVBA
Products information Arijs Transport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09540222167
Ondernemingsnummer: 8035919189
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Arijs Transport BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arijs Transport BVBA
(Get full report from official database of BE for Arijs Transport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arijs Transport BVBA
Addition kinds of activities for Arijs Transport BVBA

7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
20370202. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij Arijs Transport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arijs Transport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arijs Transport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arijs Transport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Arijs Transport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arijs Transport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arijs Transport BVBA. Laat een reactie achter voor Arijs Transport BVBA. Arijs Transport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arijs Transport BVBA. Leave a respond for Arijs Transport BVBA. Arijs Transport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arijs Transport BVBA op de google maps. Adres en contacten Arijs Transport BVBA
Location of Arijs Transport BVBA on the google maps. Address and contacts of Arijs Transport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arijs Transport BVBA Arijs Transport BVBA: Moonbeetle | CEI Construct N.V. | W & A Parket N.V. | Cameron Diaz, | PDS Installatiebedrijf

Other related companies as Arijs Transport BVBA: Moonbeetle | CEI Construct N.V. | W & A Parket N.V. | Cameron Diaz, | PDS Installatiebedrijf

Arijs Transport BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ternat (Wambeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Arijs Transport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09540222167. Het bedrijf Arijs Transport BVBA bevindt zich op het adres: Doelstraat 11,1741. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Arijs Transport BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arijs Transport BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arijs Transport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arijs Transport BVBA, openstaande posities, locatie van Arijs Transport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arijs Transport BVBA is a company, that was registered 1992 in Ternat (Wambeek) region, Belgium. Full name of company is Arijs Transport BVBA, company assigned to the tax number BE09540222167. The company Arijs Transport BVBA is located at the address: Doelstraat 11,1741. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Arijs Transport BVBA were not found.
The main activity of Arijs Transport BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arijs Transport BVBA is not available. You also can look at reviews of Arijs Transport BVBA, open positions, location of Arijs Transport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arijs Transport BVBA, Ternat (Wambeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arijs Transport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arijs Transport BVBA, Ternat (Wambeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arijs Transport BVBA, employees, financial statistics.