CEI Construct N.V.

Particuliere bedrijvenBosbouw • CEI Construct N.V.
Private companiesForestry • CEI Construct N.V.

Contactgegevens CEI Construct N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEI Construct N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEI Construct N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Van Osslaan (Antoon) 1, B-1120 Neder-over-Heembeek, België

Telefoon (phone): (02) 7194611 (02) 7194611

Fax (fax): (02) 7250461 (02) 7250461

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEI Construct N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEI Construct N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEI Construct N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEI Construct N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEI Construct N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEI Construct N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEI Construct N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEI Construct N.V.
Products information CEI Construct N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CEI Construct N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEI Construct N.V.
(Get full report from official database of BE for CEI Construct N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEI Construct N.V.
Addition kinds of activities for CEI Construct N.V.

249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
59410602. Kampeeruitrusting | Camping equipment
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij CEI Construct N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEI Construct N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEI Construct N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEI Construct N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van CEI Construct N.V. in sociale netwerken
Look for responds of CEI Construct N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEI Construct N.V.. Laat een reactie achter voor CEI Construct N.V.. CEI Construct N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEI Construct N.V.. Leave a respond for CEI Construct N.V.. CEI Construct N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEI Construct N.V. op de google maps. Adres en contacten CEI Construct N.V.
Location of CEI Construct N.V. on the google maps. Address and contacts of CEI Construct N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come CEI Construct N.V. CEI Construct N.V.: De Vries Snacks België NV | Ferranti Computer Systems NV | GDS Group | Kroko Fasteners N.V. | Jan Steverlynck

Other related companies as CEI Construct N.V.: De Vries Snacks België NV | Ferranti Computer Systems NV | GDS Group | Kroko Fasteners N.V. | Jan Steverlynck

CEI Construct N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is CEI Construct N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf CEI Construct N.V. bevindt zich op het adres: Van Osslaan (Antoon) 1, B-1120 Neder-over-Heembeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CEI Construct N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEI Construct N.V. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEI Construct N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEI Construct N.V., openstaande posities, locatie van CEI Construct N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEI Construct N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is CEI Construct N.V., company assigned to the tax number BE03521636962. The company CEI Construct N.V. is located at the address: Van Osslaan (Antoon) 1, B-1120 Neder-over-Heembeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CEI Construct N.V. were not found.
The main activity of CEI Construct N.V. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CEI Construct N.V. is not available. You also can look at reviews of CEI Construct N.V., open positions, location of CEI Construct N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEI Construct N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEI Construct N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEI Construct N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEI Construct N.V., employees, financial statistics.