A.A.D. Speed-Colli

Contactgegevens A.A.D. Speed-Colli: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.D. Speed-Colli: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.D. Speed-Colli

Regio (region): WILRIJK, België

Adres (address): DYNAMICALAAN 14,2610, België

Telefoon (phone): 03 826 98 98; 03 830 04 80; 0800 904 80 03 826 98 98; 03 830 04 80; 0800 904 80

Fax (fax): 03 828 03 56; 03 828 86 59 03 828 03 56; 03 828 86 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.D. Speed-Colli: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.D. Speed-Colli"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.D. Speed-Colli"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.D. Speed-Colli, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.D. Speed-Colli. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.D. Speed-Colli, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.D. Speed-Colli. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.D. Speed-Colli
Products information A.A.D. Speed-Colli

BTW identificatienummer (tax): BE04061065673
Ondernemingsnummer: 2586425781
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.A.D. Speed-Colli zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.D. Speed-Colli
(Get full report from official database of BE for A.A.D. Speed-Colli)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.D. Speed-Colli
Addition kinds of activities for A.A.D. Speed-Colli

601900. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
63210100. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
73890311. Window trimming service | Window trimming service

Werken bij A.A.D. Speed-Colli: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.D. Speed-Colli: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.D. Speed-Colli. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.D. Speed-Colli. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

Zoek naar antwoorden van A.A.D. Speed-Colli in sociale netwerken
Look for responds of A.A.D. Speed-Colli in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.D. Speed-Colli. Laat een reactie achter voor A.A.D. Speed-Colli. A.A.D. Speed-Colli bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.D. Speed-Colli. Leave a respond for A.A.D. Speed-Colli. A.A.D. Speed-Colli on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.D. Speed-Colli op de google maps. Adres en contacten A.A.D. Speed-Colli
Location of A.A.D. Speed-Colli on the google maps. Address and contacts of A.A.D. Speed-Colli

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.D. Speed-Colli A.A.D. Speed-Colli: Diamond's Car | Publi Screen | Serfix International SA | Immo Dominique BVBA | Euro Snel Transport BVBA

Other related companies as A.A.D. Speed-Colli: Diamond's Car | Publi Screen | Serfix International SA | Immo Dominique BVBA | Euro Snel Transport BVBA

A.A.D. Speed-Colli is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio WILRIJK, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.D. Speed-Colli, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061065673. Het bedrijf A.A.D. Speed-Colli bevindt zich op het adres: DYNAMICALAAN 14,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.A.D. Speed-Colli zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.D. Speed-Colli is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.D. Speed-Colli is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.D. Speed-Colli, openstaande posities, locatie van A.A.D. Speed-Colli op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.D. Speed-Colli is a company, that was registered 1990 in WILRIJK region, Belgium. Full name of company is A.A.D. Speed-Colli, company assigned to the tax number BE04061065673. The company A.A.D. Speed-Colli is located at the address: DYNAMICALAAN 14,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.A.D. Speed-Colli were not found.
The main activity of A.A.D. Speed-Colli is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.D. Speed-Colli is not available. You also can look at reviews of A.A.D. Speed-Colli, open positions, location of A.A.D. Speed-Colli on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.D. Speed-Colli, WILRIJK: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.D. Speed-Colli, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.D. Speed-Colli, WILRIJK: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.D. Speed-Colli, employees, financial statistics.