Euro Snel Transport BVBA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Euro Snel Transport BVBA
Private companiesEating and Drinking Places • Euro Snel Transport BVBA

Contactgegevens Euro Snel Transport BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Snel Transport BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Snel Transport BVBA

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Veltwijcklaan 94,2180, België

Telefoon (phone): 03 541 41 28 03 541 41 28

Fax (fax): 03 541 41 20 03 541 41 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Snel Transport BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Snel Transport BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Snel Transport BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Snel Transport BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Snel Transport BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Snel Transport BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Snel Transport BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Snel Transport BVBA
Products information Euro Snel Transport BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01661102294
Ondernemingsnummer: 8393249511
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Euro Snel Transport BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Snel Transport BVBA
(Get full report from official database of BE for Euro Snel Transport BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Snel Transport BVBA
Addition kinds of activities for Euro Snel Transport BVBA

922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
59429903. Kinderboeken | Children's books
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile

Werken bij Euro Snel Transport BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Snel Transport BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Snel Transport BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Snel Transport BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Euro Snel Transport BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Euro Snel Transport BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Snel Transport BVBA. Laat een reactie achter voor Euro Snel Transport BVBA. Euro Snel Transport BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Snel Transport BVBA. Leave a respond for Euro Snel Transport BVBA. Euro Snel Transport BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Snel Transport BVBA op de google maps. Adres en contacten Euro Snel Transport BVBA
Location of Euro Snel Transport BVBA on the google maps. Address and contacts of Euro Snel Transport BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Snel Transport BVBA Euro Snel Transport BVBA: Delvaux Luc | icogs | Gobeyn Electro-Comfort NV | Construal BVBA | Lux Transport NV

Other related companies as Euro Snel Transport BVBA: Delvaux Luc | icogs | Gobeyn Electro-Comfort NV | Construal BVBA | Lux Transport NV

Euro Snel Transport BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Snel Transport BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661102294. Het bedrijf Euro Snel Transport BVBA bevindt zich op het adres: Veltwijcklaan 94,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Euro Snel Transport BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro Snel Transport BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Snel Transport BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Snel Transport BVBA, openstaande posities, locatie van Euro Snel Transport BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Snel Transport BVBA is a company, that was registered 1986 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is Euro Snel Transport BVBA, company assigned to the tax number BE01661102294. The company Euro Snel Transport BVBA is located at the address: Veltwijcklaan 94,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Euro Snel Transport BVBA were not found.
The main activity of Euro Snel Transport BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Snel Transport BVBA is not available. You also can look at reviews of Euro Snel Transport BVBA, open positions, location of Euro Snel Transport BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Snel Transport BVBA, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Snel Transport BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Snel Transport BVBA, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Snel Transport BVBA, employees, financial statistics.