Vanac-Color BVBA

Contactgegevens Vanac-Color BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanac-Color BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanac-Color BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Groendreef 177,9000, België

Telefoon (phone): 09 226 24 95 09 226 24 95

Fax (fax): 09 226 24 95 09 226 24 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanac-Color BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanac-Color BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanac-Color BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanac-Color BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanac-Color BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanac-Color BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanac-Color BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanac-Color BVBA
Products information Vanac-Color BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01636108398
Ondernemingsnummer: 5236053466
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanac-Color BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanac-Color BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanac-Color BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanac-Color BVBA
Addition kinds of activities for Vanac-Color BVBA

2796. Platemaking diensten | Platemaking services
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
20260208. Yoghurt | Yogurt
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
57229903. Naaimachines | Sewing machines
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij Vanac-Color BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanac-Color BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanac-Color BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanac-Color BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Vanac-Color BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanac-Color BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanac-Color BVBA. Laat een reactie achter voor Vanac-Color BVBA. Vanac-Color BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanac-Color BVBA. Leave a respond for Vanac-Color BVBA. Vanac-Color BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanac-Color BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanac-Color BVBA
Location of Vanac-Color BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanac-Color BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanac-Color BVBA Vanac-Color BVBA: GARAGE NAEYAERT | Dezutter | ALTERNA-FAUQUET-TOITURE | Teppers Tom Gevelwerken NV | Ronald Vangestel

Other related companies as Vanac-Color BVBA: GARAGE NAEYAERT | Dezutter | ALTERNA-FAUQUET-TOITURE | Teppers Tom Gevelwerken NV | Ronald Vangestel

Vanac-Color BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanac-Color BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636108398. Het bedrijf Vanac-Color BVBA bevindt zich op het adres: Groendreef 177,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanac-Color BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanac-Color BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanac-Color BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanac-Color BVBA, openstaande posities, locatie van Vanac-Color BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanac-Color BVBA is a company, that was registered 1992 in Gent region, Belgium. Full name of company is Vanac-Color BVBA, company assigned to the tax number BE01636108398. The company Vanac-Color BVBA is located at the address: Groendreef 177,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanac-Color BVBA were not found.
The main activity of Vanac-Color BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanac-Color BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanac-Color BVBA, open positions, location of Vanac-Color BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanac-Color BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanac-Color BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanac-Color BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanac-Color BVBA, employees, financial statistics.