Ronald Vangestel

Contactgegevens Ronald Vangestel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ronald Vangestel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ronald Vangestel

Regio (region): 2610 - na - BELGIUM, België

Adres (address): Wanninkhovelaan 10 - Antwerpen - Wilrijk, België

Telefoon (phone): 038254458 038254458

Fax (fax): +32 (51) 674-12-59 +32 (51) 674-12-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ronald Vangestel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ronald Vangestel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ronald Vangestel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ronald Vangestel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ronald Vangestel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ronald Vangestel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ronald Vangestel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ronald Vangestel
Products information Ronald Vangestel

BTW identificatienummer (tax): BE09182891845
Ondernemingsnummer: 2953369140
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ronald Vangestel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ronald Vangestel
(Get full report from official database of BE for Ronald Vangestel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ronald Vangestel
Addition kinds of activities for Ronald Vangestel

458101. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
79220500. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services

Werken bij Ronald Vangestel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ronald Vangestel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ronald Vangestel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ronald Vangestel. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van Ronald Vangestel in sociale netwerken
Look for responds of Ronald Vangestel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ronald Vangestel. Laat een reactie achter voor Ronald Vangestel. Ronald Vangestel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ronald Vangestel. Leave a respond for Ronald Vangestel. Ronald Vangestel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ronald Vangestel op de google maps. Adres en contacten Ronald Vangestel
Location of Ronald Vangestel on the google maps. Address and contacts of Ronald Vangestel

Andere gerelateerde bedrijven als come Ronald Vangestel Ronald Vangestel: JooS Consulting | Compagnie du Bois Sauvage | DE BACKER-AFDICHTINGEN KNOKKE | Serpo NV | De Craecker NV

Other related companies as Ronald Vangestel: JooS Consulting | Compagnie du Bois Sauvage | DE BACKER-AFDICHTINGEN KNOKKE | Serpo NV | De Craecker NV

Ronald Vangestel is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio 2610 - na - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Ronald Vangestel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182891845. Het bedrijf Ronald Vangestel bevindt zich op het adres: Wanninkhovelaan 10 - Antwerpen - Wilrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ronald Vangestel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ronald Vangestel is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ronald Vangestel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ronald Vangestel, openstaande posities, locatie van Ronald Vangestel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ronald Vangestel is a company, that was registered 1990 in 2610 - na - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Ronald Vangestel, company assigned to the tax number BE09182891845. The company Ronald Vangestel is located at the address: Wanninkhovelaan 10 - Antwerpen - Wilrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ronald Vangestel were not found.
The main activity of Ronald Vangestel is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ronald Vangestel is not available. You also can look at reviews of Ronald Vangestel, open positions, location of Ronald Vangestel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ronald Vangestel, 2610 - na - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ronald Vangestel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ronald Vangestel, 2610 - na - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ronald Vangestel, employees, financial statistics.