Volkswagen Récupération

Contactgegevens Volkswagen Récupération: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volkswagen Récupération: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volkswagen Récupération

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Stallestraat 107,1180, België

Telefoon (phone): 02 332 03 33 02 332 03 33

Fax (fax): 02 332 04 07 02 332 04 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volkswagen Récupération: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volkswagen Récupération"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volkswagen Récupération"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volkswagen Récupération, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volkswagen Récupération. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volkswagen Récupération, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volkswagen Récupération. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volkswagen Récupération
Products information Volkswagen Récupération

BTW identificatienummer (tax): BE06603576660
Ondernemingsnummer: 9840972900
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Volkswagen Récupération zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volkswagen Récupération
(Get full report from official database of BE for Volkswagen Récupération)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volkswagen Récupération
Addition kinds of activities for Volkswagen Récupération

0279. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
23999902. Automotive deksels, behalve de zit- en banddeksels | Automotive covers, except seat and tire covers
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial

Werken bij Volkswagen Récupération: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volkswagen Récupération: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volkswagen Récupération. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volkswagen Récupération. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Volkswagen Récupération in sociale netwerken
Look for responds of Volkswagen Récupération in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volkswagen Récupération. Laat een reactie achter voor Volkswagen Récupération. Volkswagen Récupération bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volkswagen Récupération. Leave a respond for Volkswagen Récupération. Volkswagen Récupération on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volkswagen Récupération op de google maps. Adres en contacten Volkswagen Récupération
Location of Volkswagen Récupération on the google maps. Address and contacts of Volkswagen Récupération

Andere gerelateerde bedrijven als come Volkswagen Récupération Volkswagen Récupération: Caci Security SPRL | AnD-Extreem bvba | Exportslachthuis Smekens N.V. | Erwin De Smaele | annick

Other related companies as Volkswagen Récupération: Caci Security SPRL | AnD-Extreem bvba | Exportslachthuis Smekens N.V. | Erwin De Smaele | annick

Volkswagen Récupération is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Volkswagen Récupération, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06603576660. Het bedrijf Volkswagen Récupération bevindt zich op het adres: Stallestraat 107,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Volkswagen Récupération zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volkswagen Récupération is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volkswagen Récupération is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volkswagen Récupération, openstaande posities, locatie van Volkswagen Récupération op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volkswagen Récupération is a company, that was registered 2003 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Volkswagen Récupération, company assigned to the tax number BE06603576660. The company Volkswagen Récupération is located at the address: Stallestraat 107,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Volkswagen Récupération were not found.
The main activity of Volkswagen Récupération is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Volkswagen Récupération is not available. You also can look at reviews of Volkswagen Récupération, open positions, location of Volkswagen Récupération on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volkswagen Récupération, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volkswagen Récupération, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volkswagen Récupération, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volkswagen Récupération, employees, financial statistics.