Caci Security SPRL

Contactgegevens Caci Security SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caci Security SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caci Security SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 1068A,1080, België

Telefoon (phone): 02 521 05 84; 02 522 18 92 02 521 05 84; 02 522 18 92

Fax (fax): 02 522 19 75 02 522 19 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caci Security SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caci Security SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caci Security SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caci Security SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caci Security SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caci Security SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caci Security SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caci Security SPRL
Products information Caci Security SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03009948730
Ondernemingsnummer: 3228302001
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Caci Security SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caci Security SPRL
(Get full report from official database of BE for Caci Security SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caci Security SPRL
Addition kinds of activities for Caci Security SPRL

27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
36630100. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij Caci Security SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caci Security SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caci Security SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caci Security SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

Zoek naar antwoorden van Caci Security SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Caci Security SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caci Security SPRL. Laat een reactie achter voor Caci Security SPRL. Caci Security SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caci Security SPRL. Leave a respond for Caci Security SPRL. Caci Security SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caci Security SPRL op de google maps. Adres en contacten Caci Security SPRL
Location of Caci Security SPRL on the google maps. Address and contacts of Caci Security SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Caci Security SPRL Caci Security SPRL: Goedhuys Jan | DE STEMVORK WERBROUCK | Platteeuw Patrick | 't Viske | SuperGems NV

Other related companies as Caci Security SPRL: Goedhuys Jan | DE STEMVORK WERBROUCK | Platteeuw Patrick | 't Viske | SuperGems NV

Caci Security SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Caci Security SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03009948730. Het bedrijf Caci Security SPRL bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Caci Security SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caci Security SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caci Security SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caci Security SPRL, openstaande posities, locatie van Caci Security SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caci Security SPRL is a company, that was registered 1986 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Caci Security SPRL, company assigned to the tax number BE03009948730. The company Caci Security SPRL is located at the address: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Caci Security SPRL were not found.
The main activity of Caci Security SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Caci Security SPRL is not available. You also can look at reviews of Caci Security SPRL, open positions, location of Caci Security SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caci Security SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caci Security SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caci Security SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caci Security SPRL, employees, financial statistics.