E.L.C. Conference Communication SPRL

Contactgegevens E.L.C. Conference Communication SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.L.C. Conference Communication SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.L.C. Conference Communication SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Brugmannlaan 65,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 18 32 02 344 18 32

Fax (fax): 02 344 07 73 02 344 07 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.L.C. Conference Communication SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.L.C. Conference Communication SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.L.C. Conference Communication SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.L.C. Conference Communication SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.L.C. Conference Communication SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.L.C. Conference Communication SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.L.C. Conference Communication SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.L.C. Conference Communication SPRL
Products information E.L.C. Conference Communication SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03813873291
Ondernemingsnummer: 1526245117
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in E.L.C. Conference Communication SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.L.C. Conference Communication SPRL
(Get full report from official database of BE for E.L.C. Conference Communication SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.L.C. Conference Communication SPRL
Addition kinds of activities for E.L.C. Conference Communication SPRL

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
581205. Familie restaurants | Family restaurants
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij E.L.C. Conference Communication SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.L.C. Conference Communication SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.L.C. Conference Communication SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.L.C. Conference Communication SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van E.L.C. Conference Communication SPRL in sociale netwerken
Look for responds of E.L.C. Conference Communication SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.L.C. Conference Communication SPRL. Laat een reactie achter voor E.L.C. Conference Communication SPRL. E.L.C. Conference Communication SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.L.C. Conference Communication SPRL. Leave a respond for E.L.C. Conference Communication SPRL. E.L.C. Conference Communication SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.L.C. Conference Communication SPRL op de google maps. Adres en contacten E.L.C. Conference Communication SPRL
Location of E.L.C. Conference Communication SPRL on the google maps. Address and contacts of E.L.C. Conference Communication SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come E.L.C. Conference Communication SPRL E.L.C. Conference Communication SPRL: Bétonrésine SPRL | Barrezeele Geert | ARDOIZINC SPRL | Belconsulting N.V. | OIVO

Other related companies as E.L.C. Conference Communication SPRL: Bétonrésine SPRL | Barrezeele Geert | ARDOIZINC SPRL | Belconsulting N.V. | OIVO

E.L.C. Conference Communication SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is E.L.C. Conference Communication SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03813873291. Het bedrijf E.L.C. Conference Communication SPRL bevindt zich op het adres: Brugmannlaan 65,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in E.L.C. Conference Communication SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.L.C. Conference Communication SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.L.C. Conference Communication SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.L.C. Conference Communication SPRL, openstaande posities, locatie van E.L.C. Conference Communication SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.L.C. Conference Communication SPRL is a company, that was registered 2015 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is E.L.C. Conference Communication SPRL, company assigned to the tax number BE03813873291. The company E.L.C. Conference Communication SPRL is located at the address: Brugmannlaan 65,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in E.L.C. Conference Communication SPRL were not found.
The main activity of E.L.C. Conference Communication SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of E.L.C. Conference Communication SPRL is not available. You also can look at reviews of E.L.C. Conference Communication SPRL, open positions, location of E.L.C. Conference Communication SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.L.C. Conference Communication SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.L.C. Conference Communication SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.L.C. Conference Communication SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.L.C. Conference Communication SPRL, employees, financial statistics.