Bétonrésine SPRL

Contactgegevens Bétonrésine SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bétonrésine SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bétonrésine SPRL

Regio (region): Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres), België

Adres (address): Rue des Dix-huit Bonniers 90,4460, België

Telefoon (phone): 04 247 37 77; 070 22 20 48 04 247 37 77; 070 22 20 48

Fax (fax): 04 246 37 03 04 246 37 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bétonrésine SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bétonrésine SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bétonrésine SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bétonrésine SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bétonrésine SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bétonrésine SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bétonrésine SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bétonrésine SPRL
Products information Bétonrésine SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09236450195
Ondernemingsnummer: 8433074951
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bétonrésine SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bétonrésine SPRL
(Get full report from official database of BE for Bétonrésine SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bétonrésine SPRL
Addition kinds of activities for Bétonrésine SPRL

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
38420419. Walkers | Walkers
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned

Werken bij Bétonrésine SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bétonrésine SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bétonrésine SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bétonrésine SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Bétonrésine SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bétonrésine SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bétonrésine SPRL. Laat een reactie achter voor Bétonrésine SPRL. Bétonrésine SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bétonrésine SPRL. Leave a respond for Bétonrésine SPRL. Bétonrésine SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bétonrésine SPRL op de google maps. Adres en contacten Bétonrésine SPRL
Location of Bétonrésine SPRL on the google maps. Address and contacts of Bétonrésine SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bétonrésine SPRL Bétonrésine SPRL: Deckx-Team Autobedrijf | ASPEKT MOBIEL BVBA | AGO INTERIM BVBA | Ergodyn bvba | Alfa B.V.B.A.

Other related companies as Bétonrésine SPRL: Deckx-Team Autobedrijf | ASPEKT MOBIEL BVBA | AGO INTERIM BVBA | Ergodyn bvba | Alfa B.V.B.A.

Bétonrésine SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres), België. De volledige naam van het bedrijf is Bétonrésine SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09236450195. Het bedrijf Bétonrésine SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Dix-huit Bonniers 90,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bétonrésine SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bétonrésine SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bétonrésine SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bétonrésine SPRL, openstaande posities, locatie van Bétonrésine SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bétonrésine SPRL is a company, that was registered 2006 in Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres) region, Belgium. Full name of company is Bétonrésine SPRL, company assigned to the tax number BE09236450195. The company Bétonrésine SPRL is located at the address: Rue des Dix-huit Bonniers 90,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bétonrésine SPRL were not found.
The main activity of Bétonrésine SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bétonrésine SPRL is not available. You also can look at reviews of Bétonrésine SPRL, open positions, location of Bétonrésine SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bétonrésine SPRL, Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bétonrésine SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bétonrésine SPRL, Grâce-Hollogne (Hollogne-aux-Pierres): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bétonrésine SPRL, employees, financial statistics.