Redant-Soins à domicile SPRL

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Redant-Soins à domicile SPRL
Private companiesMembership Organizations • Redant-Soins à domicile SPRL

Contactgegevens Redant-Soins à domicile SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Redant-Soins à domicile SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Redant-Soins à domicile SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Heizelstraat 74,1020, België

Telefoon (phone): 02 479 72 76; 0477 32 42 43 02 479 72 76; 0477 32 42 43

Fax (fax): 02 479 72 76 02 479 72 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Redant-Soins à domicile SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Redant-Soins à domicile SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Redant-Soins à domicile SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Redant-Soins à domicile SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Redant-Soins à domicile SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Redant-Soins à domicile SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Redant-Soins à domicile SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Redant-Soins à domicile SPRL
Products information Redant-Soins à domicile SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Redant-Soins à domicile SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Redant-Soins à domicile SPRL
(Get full report from official database of BE for Redant-Soins à domicile SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Redant-Soins à domicile SPRL
Addition kinds of activities for Redant-Soins à domicile SPRL

329901. Mica producten | Mica products
13110200. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
16110201. Luchthavenbaanbouw | Airport runway construction
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made

Werken bij Redant-Soins à domicile SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Redant-Soins à domicile SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Redant-Soins à domicile SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Redant-Soins à domicile SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Redant-Soins à domicile SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Redant-Soins à domicile SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Redant-Soins à domicile SPRL. Laat een reactie achter voor Redant-Soins à domicile SPRL. Redant-Soins à domicile SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Redant-Soins à domicile SPRL. Leave a respond for Redant-Soins à domicile SPRL. Redant-Soins à domicile SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Redant-Soins à domicile SPRL op de google maps. Adres en contacten Redant-Soins à domicile SPRL
Location of Redant-Soins à domicile SPRL on the google maps. Address and contacts of Redant-Soins à domicile SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Redant-Soins à domicile SPRL Redant-Soins à domicile SPRL: Danny&Carina | N.T.C. SA | Atelier Chris Buedts | Smet Trappenmakerij NV | Descamps Tuinen BVBA

Other related companies as Redant-Soins à domicile SPRL: Danny&Carina | N.T.C. SA | Atelier Chris Buedts | Smet Trappenmakerij NV | Descamps Tuinen BVBA

Redant-Soins à domicile SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Redant-Soins à domicile SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf Redant-Soins à domicile SPRL bevindt zich op het adres: Heizelstraat 74,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Redant-Soins à domicile SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Redant-Soins à domicile SPRL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Redant-Soins à domicile SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Redant-Soins à domicile SPRL, openstaande posities, locatie van Redant-Soins à domicile SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Redant-Soins à domicile SPRL is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Redant-Soins à domicile SPRL, company assigned to the tax number BE07957092285. The company Redant-Soins à domicile SPRL is located at the address: Heizelstraat 74,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Redant-Soins à domicile SPRL were not found.
The main activity of Redant-Soins à domicile SPRL is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Redant-Soins à domicile SPRL is not available. You also can look at reviews of Redant-Soins à domicile SPRL, open positions, location of Redant-Soins à domicile SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Redant-Soins à domicile SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Redant-Soins à domicile SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Redant-Soins à domicile SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Redant-Soins à domicile SPRL, employees, financial statistics.